DJ na svatbu Brno

Zakládám tuto konverzaci hlavně proto, že ty staré mi přijdou hodně neaktuální. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit DJ Nesquicka. (Lukáš Bartl). Cena je příznivá, nic pro něj není problém (není to takový ten frajer, co řekne, že tohle teda hrát nebude) a i komunikace s ním je super. Tak snad nám to odehraje v pohodě :D Byla jsem se teď na jeho hraní podívat v Brně a bylo to super. Tak jen vím, že z mého okolí se hodně holek trápí tím, že neví, kde sehnat DJ. Tohoto můžu doporučit! Kamoška ho taky měla na svatbě a říkala, že taky supr! Tak snad jsem některé nevěstě pomohla s hledáním :)
Odpovědět
Profilova fotka
Je "hezké",že zde má "opět" reklamu někdo,kdo si zde profil profesionála neplatí - ať už je dobrý či ne, to je podružnou záležitostí, každopádně vůči těm platícím je to hodně nefér, když admin odmaže "pouze" kontakt na dotyčného neprofesionála a ne celý ZDE nevhodný příspěvek! Jak se na takovou reklamu díváte kolegové profesionálové??? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@dj_libor_velek Myslím, že Vy jako profesionál tady máte spoustu lepších možností k propagaci. Tento příspěvek zapadne v dějinách fóra. Pokud se opravdu jedná o falešný profil, o něčem to svědčí.
Odpovědět
Profilova fotka
kv_production: částečně s Vámi souhlasím,nicméně si myslím,že především admin.by se měl lépe starat o svůj web - platícím zvyšuje jejich platby (od min roku to poskočilo za kvartál skoro o třetinu nahoru) a ti kteří neplatí nic zde mají zadarmo reklamu. Mě osobně se tohle nelíbí a nepřipadá mi to fér vůči ostatním profesionálům ať už muzikantům, fotografům,kadeřnicím atd. :-(
Odpovědět
Tak jsem myslela, ze nektere neveste pomuzu a misto toho tohle ;) falesny profil nemam. Jen nemam potrebu vyplnovat verejne svuj cely profil ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?