DJ na svatbu 7.7.2018 v Havířově

Profilova fotka
Dobrý den, sháníme DJ na naší svatbu, která se bude konat dne 7.7.2018 v Havířově u Žermanické přehrady. Máte pronajatý plesový sál, takže potřebujeme DJ, který bude mít i světelnou aparaturu pro osvětlení tanečního parketu. Kdyby se tu našel někdo s kontaktem a doporučením, prosím dejte nám tip. Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný. Disponuji dostatečně výkonnou aparaturou pro ozvučení velkých sálů i světelnou technikou s 3D Laserem. Kromě svatebního DJ Vám mohu nabídnout službu hudební skupiny s širokým repertoárem, moderátora. Zajistit ozvučení obřadu, karaoke party nebo focení momentek na after-party. Mám mnoholeté zkušenosti. Ročně odehraji několik desítek svateb, narozenin, plesů a jiných akcí. Kladu důraz na profesionální přístup, kvalitu ozvučení, přesný přehled a transparentnost objednávek a finančních nákladů. Rezervace probíhá online prostřednictvím našich webových stránek. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat. Více o mě najdete na internetových stránkách a na facebooku.
Odpovědět
Ahoj, doporučuji dj_adam, na naší svatbě se všichni skvěle bavili a veškeré vybavení má :-)
Odpovědět
Myslím, že ten, koho hledáte, se jmenuje Petr Soukup :-) Má tady na beremku "PRO" profil a má i stránku na FB. Je to profík, spokojenost zaručena.
Odpovědět
Doporučuji Štístko MUSIC. Jsou to profesionálové. Hráli nám na svatbě, udělali skvělou zábavu, kapelník je zároveň i DJ a tak hudba hrála nepřetřžitě všech žánrů pro všechny věkové skupiny. Najdeš je tady na beremku jako profesionály nebo na facebooku. Bylo to fakt super, neměnila bych.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud ještě nejste rozhodnuta, vsaďte na kvalitu a poptejte profíky z Ostravy (KV-PRODUCTION). Určitě navštivte webové stránky a projděte si jak reference, tak referenční video, aby jste na Váš den "D" nepoptávala "zajíce v pytli" ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si zaslat cenovou nabídku do IP. Fajn den Mácha ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 07.07.2018 Vám na Vaší svatbě v Havířově rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou do zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Dovoluji si zaslat nabídku do IP.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?