DJ na svatbu 23.5. - Kostelec nad Černými lesy

Hledám sympatického DJ, který rád bude hrát v Kostelci nad Černými lesy hudbu starší českou i zahraniční, ale nebrání se zároveň i novinkám. Dokáže trochu i provázet hosty večerem a programem, je na něj spoleh, je s ním legrace atd. :-) aby se na hudbu dalo tancovat jak později disco tak i třeba zezačátku trochu víc "plesově" :-) nemyslím polka, valčík, ale třeba tanečnější písničky než jen klasické houpání na disco :-) pište do IP, těším se na nabídky!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, musím uznat... toto je historicky nejlepší poptávka po DJi napříč všemi servery.. :-) ... nabídku zasílám do interní pošty. :-) .. budu se těšit na odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den.Rád bych vám zpříjemnil vás velký den a splnil všechny vaše požadavky :-) Více info zasláno do IP.Předem děkuji za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 200 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, pridavam se do seznamu a zasilam IP s nabidkou.
Odpovědět
Profilova fotka
kuliseks Dobrý den, odeslána IP. Kostolnik
Odpovědět
Děkuji všem, kteří jste odpověděli a poslali mi své nabídky. DJ jsem již vybrala. Přeji vám hodně úspěchů a radosti z vaší práce.. Pěkné Svátky i celý příští rok!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?