DJ na svatbu 11.6

Dobrý den, je tu nějaký svatební DJ, Pardubický či Královehr. kraj, který by měl volno 11.6 a za přijatelnou cenu? 😇
Odpovědět
Dobrý večer, na Váš výjimečný svatební den mohu poskytnout kompletní DJ služby, od ozvučení obřadu, skrze podmanivou hudbu při slavnostním obědě k prvním tancům, až k nekonečné večerní párty (světelná a hudební show) Vše záleží na individuální domluvě včetně ceny (dovoluji si tvrdit, že bezkonkurenční) a rozsahu služeb - moderování, hry, karaoke, videoprojekce, výrobník mlhy, hazer, výrobník bublin, laser show....NOVINKA: MOŽNOST ZAPŮJČENÍ VELKÉHO MNOŽSTVÍ DEKORATIVNÍHO OSVĚTLENÍ (studená bílá) Příjemné a nevtíravé jednání je samozřejmostí , žádné příplatky v případě jakéhokoliv prodloužení akce  Neváhejte mě kontaktovat. Kompletní informace včetně cenové nabídky Vám moc rád zašlu v následném e-mailu. Bylo by mi ctí být součástí Vašeho svatebního dne. Michal  (PS: na Vámi uvedený termín mám zatím ne potvrzenou rezervaci, v případě zájmu bych ověřil)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem z Královehradeckého kraje a Váš termín mám volný. Svoji nabídku posílám do interní pošty. Prosím o odpověď co nejdříve, pokud budete mít zájem. Zdravím a přeji hezký den Dj Jung Jaroslav
Odpovědět
Profilova fotka
DJ Patzyho 100% doporučuji, pokud se chcete bát, zda Vás někdo nepřeplatí. Dnes nám nabídl, že nám na již rezervovaný termín zahraje, pokud si 6000 CZK oproti původní nabídce připlatíme. Což by nebylo tak divné, kdybych nenarazila na tuto poptávku - termín 11.6.2022 jsme u něj totiž měli potvrzený od 8. prosince 2021. Takže tolik k ne potvrzené rezervaci.
Odpovědět
@michaela_kraftova Moc díky, my už vybrali uplně někoho jiného ale dobré vědět 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@michaela_kraftova Tak to je s prominutím úplně obyčejná vyčůranost. Zajímavé, že někdo s takovým přístupem, kdo ještě podle fotek hraje z levných čínských parodií na reprobedny, označuje sám sebe za profesionálního DJ. Normálně bych nekomentoval nikoho konkrétního, ale vadí mi, když někdo dělá špatné jméno všem ostatním svatebním dodavatelům, kteří se chovají skutečně profesionálně.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?