DJ na svatbě - máme ho ubytovat a pohostit?

Ahojky, mám otázku. Budu mít DJ v penzionu 100km od jeho bydliště, mám i pro něj objednat ubytování a stravu jako že ho počítat do večerního rautu? Nevím jak to chodí, zda odjíždí po skončení projekce i třeba ve dvě ráno či tam přespí? Děkuji za rady, vaše zkušenosti atd...
Odpovědět
Profilova fotka
Urcite si bude uctovat cestak.. V tom pripade, at se zaridi sam.. Nejake male obcerstveni byste mu urcite ale zaridit meli..
Odpovědět
Pohostit určitě..To ubytování je na domluvě, ale běžně se to nedělá
Odpovědět
Občerstvení a nealko nápoje je slušnost poskytnout, přeci si nebude brát do hospody svačinu z domova...., pokud je 100km daleko, tak to může v noci jet domů, my hrajeme ve větších dálkách a ubytování žádáme až nad 3 hodiny jízdy autem...to pak ale hradí objednavatelé.
Odpovědět
Profilova fotka
My jezdime na mista i 400km vzdalene a po hrani jedeme hned domu - zase 400km a nikdy jsme ubytovani nechteli/nepotrebovali. Tech 100km mi taky neprijde jako zavratna vzdalenost. Samozrejme je otazkou, do kolika vam bude hrat... Ale i tak....
Odpovědět
Profilova fotka
100km není nějak závratná vzdálenost, já ubytování požaduji až nad 300km celkové vzdálenosti. Také samozřejmě záleží do kdy má hrát. Je jasné že pokud bude hrát do 3 do rána a než zbalí techniku, pak je dost náročné a hlavně nebezpečné řídít nějakou delší cestu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Občerstvení nepožadujeme, ale ze strany objednavatelů je nám téměř vždy poskytnuto. Co se ubytování týče, jedná se samozřejmě o vzdálenost a čas, kdy se končí. Ale pokud je to do 100 km, ubytování je zbytečné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?