DJ na hostině či si sami udělat play list a pustit z PC?

Profilova fotka
řešíme hudbu, moc místa pro kapelu není, tak jsme přemýšleli, že si vybereme seznam písní, které necháme celý večer hrát..jak to řeší ostatní nevěsty? :-|
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Vážená nevěsto. Co tak DJ? Profesionální, svatební DJ hrává na aparatuře, kterou jen tak nějakými bedýnkami nenahradíte o světelných efektech nemluvě. Určitě vnese do Vaši zábavy to co tam jinak bude chybět. Vdáváte se v lepším případě 1x v životě tak ať to stojí za to! Do restaurace taky chodíme abychom byli obslouženi a nemuseli si vařit sami. S hudbou je to podobné! Nechte tuto starost na profesionálovi byť to bude stát nějaké peníze, ale pokud vyberete dobře tak dozajista nebudete litovat! Osvědčené hity, moderování, atmosféra, technika - to jsou věci, které sami svými silami nenahradíte. Hezkou svatbu!
Odpovědět
@nakielka Ahoj, my taky budeme mít svou hudbu. Žádná živá kapela žádná nehraje písničky podle našich představ, nebo hraje, ale je to moc drahé. Takže my už teď pomalu shromažďujeme písničky co máme rádi a tak, a pak z nich vyrobím playlisty. Máme kamarády hudebníky tak nám půjčí dobrou aparaturu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wallflower dekuji za nazor :) mame to podobne,jen si rikamr jak to bude fungovat kdyz u toho nikdo nebude stat :) jakym zpusobem budes davat playlist dokupy??
Odpovědět
Asi pověříme toho kamaráda, jemuž ta aparatura patří.. Počítám, že tam bude někde notebook, tak mu to vysvětlím (případně i napíšu na lístek) jak a kdy a má který playlist pustit a bude to :-) No, shromažďuju si písničky a pak je nějak roztřídím - na pomalé, na rychlejší na tancování.. A ve Winampu si to nahážu do seznamu skladeb (jde to myslím i v klasickém Windows Media Playeru) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám stejný postup jako @wallflower - kapela, která by se nám moc líbila, stojí 20 tisíc a to dát nemůžeme, takže budeme volit originální, nepřezpívané verze písniček. Už teď pomalu sepisujeme songy, které chceme nechat zaznít, a řadím je do několika seznamů. V jedné variantě sálu (větším) zesilovač je, v druhé si od přátel půjčíme aparaturu nebo zkusíme jak bude znít náš přehrávač zapojený na bedny, jedná se o menší sál a tam by to mělo stačit :-)
Odpovědět
@ad.elle A kdo se u vás bude starat o to, jaký playlist se zrovna pustí? Já si říkala, že bych k tomu občas odběhla sama, ale nevím jestli na to bude čas :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@wallflower Upřímně si myslím, že po seznamu na oběd a první tance (náš a s rodiči) už budou seznamy úplně zbytečné :-D a bude se prostě pařit...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, měli jsme playlist a repráky z hospody a bylo to úplně v pohodě. DJ, kapela, profi aparatury i obsluha playlistu jsou podle mě zbytečné. Na playlistu jsme měli myslím první tři skladby dané a pak náhodný výběr. Noťas byl přímo v místnosti s tanečním parketem, a pokud někdo chtěl, mohl si nastavit svoji oblíbenou písničku. Lidé si tam hodně chodili vybírat, i ti, co netancovali. Já jsem jen dávala pozor, aby nebylo moc rychlých nebo moc pomalých za sebou, a v případě potřeby jsem ten řetězec prostě přerušila a hodila tam něco jiného. Hudba nás tak celkově stála asi dvě hodinky času na výběr a přesně 0 Kč. A hrály samé mé oblíbené písničky. Byla to ta nejlepšî volba, jednoznačně doporučuju. Také jsem měla strach, jestli nebude problém, že nikdo playlist neobsluhuje, ale nepodařilo se mi nikoho sehnat, takže jsem se na to pak vykašlala... a dobře jsem udělala.
Odpovědět
Profilova fotka
Trochu nadsázky, ale tím pádem nepotřebujete kadeřníka, maminka Vám jistojistě dobře natočí vlasy a dá do drdolu. Také nepotřebné, se mi zdá, je hledat zde fotografa. Přeci strýček má taky Canon a fotky si dáme přímo pak do PC. Určitě nebudete potřebovat ani služby restaurace. Navaříte doma a piknik by pak mohl být třeba na zahradě nebo před panelákem. Vlastně se mi zdá tím pádem zbytečné, abyste byly registrovány na beremese.cz :) ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@mysicka_lb Vybírání je skvělý nápad, tím pádem je to svým způsobem i jukebox... jo, to určitě také navrhnu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ad.elle Přesně tak, fungovalo to jako jukebox, jen jsem si nemohla vzpomenout na to slovo:-). Vážně moc doporučuju.
Odpovědět
Profilova fotka
@artush1 ironie je zde možná poměrně zbytečná, řekla bych, že je to svatba slečny a může si ji udělat takovou jakou chce:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@nakielka Ahoj, my jsme to měli na hostině tak, že jsme si udělali seznam našich oblíbených skladeb a skladeb, které provázejí náš vztah, život a máme k nim vztahy. Pařit se na to dalo bomba a v restauraci, kde jsme měli hostinu, měli i stroboskop, barevná světla, super ozvučení atd. Služby DJ jsme využít nechtěli (z různých důvodů) a rozhodně nelitujeme, rádi jsme si to zorganizovali podle svého a pokud bychom ještě někdy pořádali takovou akci, jdeme do toho znovu takto. Tím nechci říct, že DJ je špatná volba, ale pro nás a naši svatbu by se nám nelíbil:)
Odpovědět
Profilova fotka
@artush1 Ony jsou v tomhle asi dva protichůdné přístupy nevěst. Někdo chce mít svatbu dokonalou, luxusní, vystajlovanou a bez chybičky. A tak volí profesionály, kteří tu danou věc udělají nejlíp. Pak se (teoreticky) nemůže stát, že je účes ošklivý, jídlo se nepovedlo, fotky jsou rozmazané, hudba není perfektně nazvučená. Nevěsta se cítí jako princezna a hosté mají dojem nóbl události na úrovni. No a někdo chce naproti tomu svatbu co nejvíc svoji, i když pak třeba nebude vše tip ťop a profík by to zvládl lépe. Nemusí za tím být vždy jen snaha ušetřit. Někdo to má prostě rád osobnější, nechce, aby se mu tam motal cizí DJ, nenechává si česat drdol, který normálně nenosí, a kdyby vlastní jídlo neznamenalo celou noc před svatbou strávenou u plotny, nejradši by si ho sám navařil a napekl. Volba dodavatelů je pro něj jen nutností šetřit sebe a čas. A na beremese nechodí hledat dodavatele, ale čerpat zkušenosti a rady od ostatních podobně zaměřených nevěst.
Odpovědět
Profilova fotka
@mysicka_lb Amen, pod tu druhou kategorii bych se mohla stokrát podepsat, zvláště věta o noci před svatbou strávené u plotny mě dostala :-D A souhlasím s vámi oběma, @apacheee zmiňuje skladby, ke kterým máme vztah - pokud bych chtěla, ať tam zaznějí skladby, které máme já či partner rádi, stejně bych DJ musela dát cédéčko (či spíše DVD :-) ), kde by byly vypálené... člověk snad vidí, zda se lidi baví nebo zda je třeba zrychlit/zpomalit volené skladby, takže bych netvrdila, že je DJ nezbytný, ale naprosto chápu, že ne každému se chce tím zabývat nebo někoho pověřovat - u nás to asi bude tak, že dva tři kamarádi se sem tam mrknou na playlist a případně přeskočí pár písniček a změní tempo, ale jak už jsem psala, nemyslím si, že to bude tak akutní problém :-)
Odpovědět
Nepřestávám se divit, když to tu čtu. Normální přístup a rady od holek a rýpání od rádoby DJ :-D Věta : to ani nemusíte být registrovaná na beremese :-D no páni...a to si říkáte profíci? Takhle tu kšeft pánové neseženete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja myslim, ze to jde - ale pisnicek by melo byt fakt hodne at to nehraje furt dokola a zaridila bych pujceni aparatury, coz se da za 3000klidne poridit
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, napíšete sem pro úplnost prosím? @apacheee - kolik jste měli hostů + zhruba věkově? @nakielka a @wallflower - kolik chystáte hostů + zhruba věkově?
Odpovědět
@artush1 Dobře jste se trefil! Maminka mě parádně učeče a strýček dělá fotky parádní ;) takže žádný profesionály absolutně nepotřebujeme..a už vůůbec ne Ty co se maximálně vnucujou ;) Holky: Kamaráka měla na svatbě taky svou hudbu, kamarád to tam "šéfoval" žádný DJ a taky to skvěle zvládnul! Tak že za mě palec nahoru! ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@artush1 podle me s tou nadsazkou - co pro nekoho neni dulezite v te 'dokonale' podobe je jen jeho vec a rozhodnuti. Ja nebudu mit ani vizazistu ani kadernika. Svatbu pro 50lidi nam zahraji kamaradi na pritelovy repraky, co bydli u nasv kuchyni. Bez nadsazky. Cekam supr akci a dobry zvuk :) a zadarmo:D proc za to platit nekomu kdyz nam tohle staci a chceme to tak?
Odpovědět
Profilova fotka
@artush1 dekuji za nazor, nicmene nekde clovek usetrit chce, hold je takova doba a pro kazdeho je dulezite neco jineho :) proto take ta otazka, jak to kdo resi, protoze o tom nejsem na 100 % rozhodnuta :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mysicka_lb ja se trochu bala, jestli diky tomu, ze nebude napr. DJ tak aby zabava trochu nevazla, ale dekuji za nazor, ze to jde i bez toho :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ozvucenisvateb_cz 35 hostu priblizne a vekove kamaradi do 30 let a pak rodice(45 - 50) a babicky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nakielka Nemyslel jsem to zle. A vy jste to pochopila. Byla to nadsázka a někdo to zkrátka nepochopil... Z mého názoru je naprosto jedno, jak se lidi budou bavit, zda u rádia nebo s DJ, hlavní je, kdo se na svatbě sejde, jaké tam máte přátele a jaká je atmosféra. A s tím šetřením v současné době máte pravdu. Přeji Vám pohodovou svatbu a hlavně těch dalších X let s manželem jen to dobré.
Odpovědět
Profilova fotka
@nakielka Bude to chtít v klidu srovnat priority, zodpovědnost za rozhodnutí stejně ponesete jako novomanželé vy. Když se bavím se svými klienty, velká část mi řekne, že důvodem, proč hledají DJ na svatbě, je předchozí špatná zkušenost z nějaké svatby, kde například byla muzika formou "anarchie" výběru písniček. Jistě vám hosté s úsměvem řeknou jak jste měli prima svatbu, ale řekli by vám že to vlastně stálo za prd? A díky tomu jsou také nevěsty, které o jiné variantě než kapela vs. DJ nepřemýšlí a ví, že toto je cesta nejistá, trnitá a obvykle slepá. Pokud máte kladnou či zápornou zkušenost se svévolným výběrem, napište nám všem sem: - počet osob na svatbě + zhruba věk (pokud prezentujete zkušenost, je toto dle mého názoru nezbytná a zásadní informace) - vaše KLADY - vaše ZÁPORY - očekáváte, že se na svatbě bude pořádně tancovat? (1 - jen poslech, 5 - na svatbě se musí tancovat a bavit tancem) Já mám také klady a zápory, jestli chcete, napíšu do interní pošty, jinak časem třeba sem.
Odpovědět
@ozvucenisvateb_cz Hostů +-35, věkový průměr bych řekla tak 30-35 let ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@artush1 Je rozdíl nepochopit nadsázku a nebo ji pochopit, ale považovat za hloupou. Jinak s tímto Vaším příspěvkem souhlasím. @ozvucenisvateb_cz "Jistě vám hosté s úsměvem řeknou jak jste měli prima svatbu, ale řekli by vám že to vlastně stálo za prd?" ... další opravdový profesionál :-D Ale líbí se mi, že chcete zábavu na svatbě vyjádřit pomocí matematiky, berete to evidentně zodpovědně ;-)
Odpovědět
@nakielka my kapelu neměli, páč jsme na to prostě neměli a peníze jsme si z prstu nevycucali :-D Svatbu jsme si platili sami, fotil nám kamarád, kamera taky nebyla, líčila jsem se sama. Písničky jsme si pouštěli a vyblbli se všichni dosytosti ;-) Zásadní bylo, že jsme tam měli kamarády, všichni jsme si to maximálně užili a byla to supr akce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěli jsme mít původně DJ, nakonec nám týden před odřekl. Takže jsme půjčili aparaturu - až nám z toho vlály nohavice u kalhot, vzhledem k tomu, že víme co jsme pozvali, tak jsme tam náladávalo písničky, které víme, že se chytnou - stáhla jsem playlist jedné zábavové kapely co u nás hraje. Plus jsme to doplnili o písničky pro děti a písničky pro ty starší. Brácha si k tomu stoupl, protože ho to to bavilo a v pohodě. Pokud chcete mít svoji hudbu doporučuji jen pověřit někoho, kdo to ohlídí.. něco najde a ták... Ušetřili jsem a bylo to fajn :)
Odpovědět
Profilova fotka
Víte, ono ani to, že si zvolíte profesionála, Vás od případného průšvihu nebo minimálně nespokojenosti stoprocentně neuchrání. Už jsem zažil stesky lidiček, kterým jsem hrál, že byli na svatbě kamarádky a tam byl za mixákem protivný tupec, který si hrál jen pro sebe nějaké tucárny. Stejně tak nemusíte být úplně spokojené s účesem, pokud se nepovede, a na poslední chvíli s tím už nic neuděláte. Šel bych cestou referencí, jak se říká, huba je nejlepší reklama :-) A pokud si chcete pouštět muziku sami, rozhodně starost o samotný průběh a ovládání playlistu nechte na někom, komu v tomto ohledu věříte. Nekazte si svou svatební oslavu zabýváním se takovýmito věcmi. To byste pak taky mohla osobně nalévat hostům pití. Každopádně přeji krásnou svatbu! Mirek.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?