Dj na česko-slovenskú svatbu, 9.10.2019

Ahoj, Hľadáme kvalitného Dj na svatbu v okolí Sedlčan, 19.10.2019 ktorý nebere svoju prácu ako povinnost, ale ako koníček :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, řekl bych, že hledáte právě mne. :o) Posílám Vám do interní pošty nabídku, která se neodmítá... Majte sa peknučko! :o) Mirek.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pane ženichu, v termínu sobota 19.10.2019 Vám na Vaší svatbě v Sedlčanech rád budu k dispozici. S česko-slovenskými svatbami mám bohaté zkušenosti a práce je pro mne především koníčkem, jinak to ani nejde dělat svědomitě :-) Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, nabídka odeslána :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám zatím volný, tak bych vám rád nabídl také své profi služby spojené s dlouholetou praxí jako svatební DJ a moderátor na váš velký den.PŘIVEZU SEBOU HODNĚ HVĚZD,PROTOŽE MÁTE SE MNOU VIDEOPROJEKCI ZDARMA.Více zasílám do IP a více informací naleznete na mých www stránkách. Nově také nabízím doplňkové služby pro vás :-) Více v záložce služby na www stránkách. Přeji hezký zbytek dne a těším se na případnou spolupráci. S pozdravem DJ a moderátor Milan Miler
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád Vám nabídnu své služby dje a moderátora. Několik ,,česko-slovenských" svateb jsem již úspěšně odehrál a odmoderoval. Sám mám část rodiny na Slovensku. Dopravu do Sedlčan bych Vám neúčtoval. Nabídku posílám do interní pošty. S přáním klidných příprav svatby Lukáš Mercl
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám nabídku do IP :-) S pozdravem Dj Libor Kralovič
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si poslat nabídku do IP. Fajn den Patrik
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, píši Vám soukromou zprávu. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?