DJ na cesko-nemeckou svatbu v Usti n.L. v zari?

Hledam DJ na svatbu v Usti nad Labem v zari 2015. Polovina svatebcanu vcetne zenicha pochazi z Nemecka, takze potrebuju nekoho, kdo umi nemecky a trochu se i v nemecke hudbe vyzna.. Ma nekdo nejake zkusenosti, muzete mi nekoho doporucit? Mockrat dekuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, hráli jsme několik akcí pro německé klienty, hlavně Silvestry, takže jsme pro ně měli a máme i několik písní českých s německým textem, nebo vysloveně německých skladeb. Dále hrajeme i světově známé skladby taneční, které jsou v SRN oblíbené, Sinatra, Armstrong aj. Zpěvačka svatbu může komentovat německy. A na přání jsme schopni se nějakou skladbu naučit. Záleží na termínu, některé zářiové termíny jsou zamluveny. Podívejte se na stránky, kde jsou ukázky a reference - v případě zájmu se ozvěte. Dual Music
Odpovědět
Profilova fotka
Duo Adamis, koukněte na jejich webovky, oba mluví a zpívají česky i německy a můžete si je i poslechnout, já je měla taky na svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 200 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim, ze s tim nebudes mit problem. Ja hledala na Ustecku taky DJ ale anglicky hovoriciho a fakt nikdo.. Skoro vsichni rekli, ze nemecky trochu umi ale anglicky vubec, takze s nemcinou nebudes mit problem si myslim ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?