DJ Libor Velek, DJ Boris Staněk

Měl někdo DJ Libora Velka nebo DJ Borise Staňka na svatbě? Nemáte ve svém svatebním videu ukázku z jejich práce? Popř. nemůžete mi dodat nějaké reference, nevím podle čeho se rozhodnout....Díky moc ;-)
Odpovědět
DJ Boris je nejlepší volba. Spolehlivý, zkušený a skvělý člověk. Hrává hodně letní noci, běž se na něj mrknout tam, ale já bych neváhala:)
Odpovědět
Já můžu Libora Velka vřele doporučit. Měli jsme ho před 2 lety na svatbě, přijel k nám do Prahy a byl prostě fantastický. Má neskutečně široký repertoár, zahrál nám přesně podle našich představ (měli jsme dost specifické požadavky), přišel oblečený podle dresscodu, o který jsme ho požádali, byl dochvilný, prostě super. Hrál nám jazz a blues při hostině a pak rock´n´roll večer. Nevadilo mu dokonce i zahrát pár písniček na přání a měla jsem dojem, že má snad všechnu hudbu na světě nebo co. 8-) Žádné ukázky nemám, jen naše vlastní svatební video. 8-) Ale kdybys měla nějaké otázky, klidně se ptej, ráda ti odpovím. :-)
Odpovědět
@simone5 a bylo by možný vaše svatební video někde vidět, chtěla bych vidět jak se lidi na hudbu baví... ? :-)
Odpovědět
@handula002 Moc se omlouvám, ale z pracovních i osobních důvodů video ani fotky nedávám na internet. Doufám, že se nebudeš zlobit a pochopíš to. :-) DJ Libor Velek videa z akcí nemá?
Odpovědět
@simone5 zlobit se nebudu, plne to chapu a respektuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Zdravím nevěsty ;-) Jsem DJ Boris a spoustu referencí najdete na mém profilu profesionála. Pokud máte jakýkoli dotaz, neváhejte mě kontaktovat, rád pošlu co potřebujete. S Liborem Velkem se známe, určitě ho můžu vřele doporučit. Hraje ještě déle než já a má můj respekt. Budete-li chtít, předám Vám na něho kontakt. Mezi námi není žádná rivalita, protože máme oba zaplněný diář akcemi a nemusíme si nic závidět 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
DJ Libora Velka si můžete poslechnout na Šelepce v Brně, kde hraje dost pravidelně a chodí na něj spousta lidí. Je vstřícný, přátelský a reaguje na všechna rozumná přání hostů.. Nám hrál na oslavě, kde jsme si nechtěli hrát sami také. Mohu jen doporučit... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?