DJ, který pouze začíná na 4.4.2020, Brno

planujeme svadbu v Brne a zhaname vhodneho cloveka, kt sa nam postara o hudbu :-) Budeme mat prenajaty mensi priestor, kt. dobre ozvuci i prenosny bluetooth prehravac, takze NEmame zaujem o ziadnu aparaturu, Notebook a bluetooth prehravac bude k dispozicii, rovnako ako playlist. Hladame pomocnika, kt. s nami bude od obradu (14:00) a bude mat na starosti pustanie hudby. Idealne niekto, kt prave zacina a bude ochotny pustat pesnicky na prianie a pocas obradu pusti tych par predvybranych piesni v ten spravny moment. Budem rada za vase nabidky do sprav. dakujem!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád se stanu Vašim pomocníkem na pouštění hudby. Mám sice aparaturu i spoustu let praxe, ale v podstatě stále se učím novým věcem a také určitě mohu přijet na Vaši svatbu bez aparatury jen s notebookem. Cenovou kalkulaci vám zašlu do interní pošty. S pozdravem Ondřej Seidl 😉
Odpovědět
Neberte to nijak zle, ale to moc nevypadá jako práce pro DJ a to ani pro začátečníka :-) Jaký budete mít ten bluetooth přehrávač? Už jste s tím zkoušela ozvučit nějakou svatební párty?
Odpovědět
Na dobrém DJ stojí celá zábava. Tady bych nešetřila. Zkus třeba DJ Dinner a nebo DJ Boris
Odpovědět
@mira13 presne tak, nehladam profi DJa, spis nadcenca kt. sa trochu zaujima o hudbu. x-) @janacka1 su ine veci kt sme uprednostnili financne, takze niekde sa hold musi ubrat. nebudeme mat klasicku oslavu a party, je to spis vacsi rodinna oslava x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?