DJ Dušan Mrázek, Brno. Má někdo zkušenosti?

Jak hraje? Moderně?
Odpovědět
Pan Mrázek je už trochu starší DJ, takže se orientuje hlavně na oldies muziku. Myslím, že současné hity ti nezahraje, ale můžeš se zkusit domluvit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Pan Mrázek je opravdu starší DJ,ale svoji práci dělá dobře.Pokud ovšem budoucí novomanželé mají zvýšené nároky a chtějí na své svatbě hrát moderně a podle svého gusta tak jim doporučuji aby si nechali do svatebního dortu namontovat MP3 přehrávač a svoje hity pouštěli ke všeobecné spokojenosti všech svatebčanů.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, dovolím si jako jeden z mladších kolegů pana Dušana Mrázka (byť je pro mě konkurence,ale vážím si ho) na vaši otázku také zareagovat, vzhledem k tomu,že ho znám osobně i profesně již spoustu let. V zásadě s Vámi souhlasím,že p. Mrázek dělá svoji práci dobře - z osobních zkušeností vím,že nejen dobře,ale naprosto skvěle a vždy rád vyhoví ať se jedná o veřejnou akci či soukr.oslavu či svatbu. Jen mě na Vašich názorech trochu zaráží jedna věc, bohužel zřejmě vžitá a naprosto nesmyslná - VĚK DJ. Tím,že je starší neznamená,že nezná, nemá a neumí hrát novou muziku stejně jako spousta mladších i starších dalších Djs . Mrzí mě naprosto nesmyslný názor,že "novou" muziku umí zahrát pouze dvacetiletý klučina s kšiltovkou otočenou dozadu,se sluchátkem připlácnutým na uchu a tvářícím se světově - bohužel právě tihle takzvaní Djs neumějí na rozdíl od pana Mrázka nic jiného! Djem bohužel není ten - jak něktěří mladí "znalci" udávají kdo umí namixovat dva tracky do sebe,ale dle mého názoru ten,kdo umí zaujmout,pobavit,moderovat a udělat zábavný večer pro všechny věkové kategorie! Dušan Mrázek dělá diskotéky déle než já a jeho hudební archiv ORIGINÁLU by mu leckdo mohl závidět a vím,že se v něm najdou nejen oldies skvělé kousky,ale i nejnovější hity současných diskoték a hitparád. A zcela upřímně, KDO vlastně dělá taneční muziku pro současné "mladé"...? Vezměte si,že třeba David Guetta, jeden z nejznámějších Djs a promotérů,jehož skladby se hrají téměř všude po celém světě je ročník 1967, další a jeden z nejuznávanějších Carl Cox - ročník 1962,Dj Bobo - ročník 1968, Dj Tiesto - narozen 1969, ,Dj Witch - ročník 1978,Dj Loutka ročník 1968, Dj Lucca roč. 1978, Lil Wayne roč, 1982.. a další a další. kteří nejen,že stále aktivně hrají,ale především vytvářejí a skládají hudbu,píší texty,vydávají cd a dvd pro dnešní náctileté! Připadá Vám, že tito "starci" dělají špatně to co dělají a že to co pro dnešní "mladé" vytvářejí je jen kvůli jejich věku "out" ? :-p
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?