Dj a fotograf u stolu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zve se také ke stolu fotograf a dj ? Když máte třeba fotografa celý den tak má zaplacený také od vás oběd, pohoštění celý den a raut a dj jen pití a raut? Děkuju za odpovědi . Dlouho jsem nebyla na svatbě a už bohužel nevím jak to tam chodí. Já se budu vdávat příští rok, tak nechci udělat chybu. :)
Odpovědět
Ano, všichni kdo se svatby účastní by měli mít od vás i jídlo a pití..
Odpovědět
Profilova fotka
@sanny123456789 ahoj, urcite je to vhodne a slusne :-) nemusis je nutne posadit k tabuli, nas kameraman a fotograf meli k obedu pripraveny spolu stul v restauraci. Dj byl az odpo, pro nej samozrejme platilo pozvani k rautu, to same pro kameru a foto a cely den napoje. Je dobre jim to ale zduraznit, ze pro ne tez plati pozvani, aby vedeli. Ne na vsech svatbach je toto samozrejme..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ano, je to slušnost, alespň u nás v čr. V zahraničí to vždy nebývá, ale tady ve většině případů ano. Ohledně dj záleží, jestli by přijel v době oběda nebo ne, většinou přijíždí až odpoledne. Každopádně, jak píše luccieta, je důležité to těm lidem předem říct, jestli jsou nebo nejsou zvaní. Za sebe můžu přispět jednou zkušeností, jednou jsem měla jet fotit svatbu a na oběd jsem byla zvaná. Nicméně hostinu zařizovala koordinátorka, ne nevěsta a jaksi na mě opoměla :-D . Samozřejmě jsem z toho nedělala tragédii, prostě jsem šla v době oběda do vedlejší restaurace, ale příbuzní nevěsty to brali jako velkou ostudu, samozřejmě si všimli, že v době oběda odcházím.
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik přesně jak píšete...je to slušnost a pokud Dj nebo kameraman odchází ostatní hosté si všimnou...sedět můžeme v jiné části..oběd můžeme mít treba obyčejný řízek s kaší...atd...a když jdeme na raut...stejně víc pracujeme tak toho ani moc nestihneme sníst. :)
Odpovědět
Profilova fotka
O mě se nevěsty a ženichové vždy vzorně postarali. Někdy u hlavního stolu, někdy u stolu vedlejšího, raut k dispozici vždy. Pokud DJ, fotografa, kameramana, hlídání dětí apod. pohostíte u oběda u vedlejšího stolu, nebude nikdo uražený a nic tím nezkazíte.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?