DJ, 6.7.2019, Libice nad Doubravou

Profilova fotka
Krásný den všem :) Hledáme DJe na svatbu v Libici nad Doubravou, okr. Havlíčkův Brod, na 6.července 2019. Budeme rádi za nabídky i za recenze. Rádi si necháme někoho doporučit :) Předem díky za reakce :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám zatím volný, takže Vám mohu nabídnout své služby. Velkou část informací mám na svém webu, pokud Vás bude zajímat cokoliv dalšího, využijte chat nebo lépe kontaktní formulář, odpovím e-mailem. Děkuji a přeji příjemný víkend.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Nabídka odeslána
Odpovědět
Profilova fotka
Nabídka odeslana
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám zatím volný, tak bych vám rád nabídl také své profi služby spojené s dlouholetou praxí jako svatební DJ a moderátor na váš velký den.PŘIVEZU SEBOU HODNĚ HVĚZD,PROTOŽE MÁTE SE MNOU VIDEOPROJEKCI ZDARMA.Více zasílám do IP a více informací naleznete na mých www stránkách. Nově také nabízím doplňkové služby pro vás :-) Více v záložce služby na www stránkách. Přeji hezký zbytek dne a těším se na případnou spolupráci. S pozdravem DJ a moderátor Milan Miler
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení. Podívejte se na náš profil či web, kde naleznete spousty videoukázek a ukázek naší práce. Pak už jen stačí jednoduše vyplnit nezávaznou poptávku s tím jaká je Vaše představa a společně něco vymyslíme.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 06.07.2019 Vám na Vaší svatbě v Libici nad Doubravou rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si poslat nabídku do IP. Fajn den Patrik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?