DJ, 10.10.2020, Dolní Lomná

Profilova fotka
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli se tady nenajde šikovný Dj, který by byl ochotny dojet do Dolní Lomné, která se nachází v okolí Jablunkovska. Naše požadavky na DJ jsou, aby byl komunikativní, zábavný, popřípadě pomohl svědkům se zábavou a také aby nějak zabavil děti. Přeji si, aby si svatbu užili všichni svatebčané, my i DJ. Jsme celkem aktivní rodina, ale jedna polovina poslouchá lehčí šlágr a další polovina pop nebo něco rockovějšího. Prosím posílejte mi své nabídky do zpráv :) Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, myslím, že jsem přesně ten, koho hledáte, nabídku odesílám do interním pošty. Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. V Dolní Lomné hraju rád. A můžu hrát jako Dj nebo i jako Duo se zpěvačkou nebo sám. Nebo kombinace i obojího. Dále Vám mohu ozvučit obřad nebo dovést fotokoutek s tiskem fotek 10x15 hned po vyfocení. Více na mých webových stránkách včetně ceníku. Pokud by jste měla jakýkoliv dotaz,kontaktujte mě a rád Vám odpovím nebo vysvětlím. Věří, že vše je o domluvě.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer. dovolím si poslat nabídku do IP. Fajn večer Patrik
Odpovědět
Profilova fotka
@verf Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 10.10.2020 Vám na Vaší svatbě v Dolní Lomné rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?