Délka písníčky na nástup

chtěla jsem se zeptat jak dlouhou jste měli písničku na nástup nebo jak dlouho vám hrála než jste došly k oltáři? Mám vybranou písničku a ta má jen 50s a bojím se aby neskončila dřív než stihnu dojít. Děkuji za odpovědi a zkušenosti
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, záleží na tom, jak dlouho cestu to k oltáři budete mít :-) Také záleží na tom, zda chcete mít jinou píseň než váš muž..nedávno jsem totiž viděl nástup na nádhernou orcherstrálku z PS I Love you a tam se vešli oba dva novomanželé..moje žena nastupovala na orcherstální skladbu z Lásky nebeské (celé to jen na sountracku, ale úryvky z ní jsou v závěrečné scéně na letišti)..a ta taky byla delší (asi 3 min.)a měla úžasnou gradaci... nádherný je také nástup na thousend years z twilight... a tak je neskutečně mnoho verzí..od krátkých až 7 minutových... pokud jste si ale už vybrala tu "svoji", pak si to zkuste schválně změřit, jak dlouho to k oltáři trvá.. :-)
Odpovědět
v tom mám právě problém. máme to v jeskyni a to se nedá moc zkusit dopředu
Odpovědět
Já bych i zjistila kolik to je tak metrů a zkusila si to někde jinde ujít za tu dobu písničky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jedním z řešení je i pozvání živé kapely, která skladbu přizpůsobí konkrétní situaci (dle nutnosti ji prodlouží či zkrátí). Naše netradiční smyčcové kvarteto vám rádo zajistí profesionální hudební produkci jak k obřadu, tak hostině a večerní zábavě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?