Dávat sraz před svatbou s kapelou, fotografem, atd. ?

Ahoj holky, měla bych blbou otázku ... dáváte si sraz před svatbou třeba s kapelou, fotografem, kameramanem atd.? Jsme v dost časovém presu a nejraděj bych věřila že domluva po telefonu / mailu bude bohatě stačit :-) Čeho se bojím, že bych na setkání zjistila, že mi daná osoba moc nevyhovuje a ještě si musila narychlo shánět někoho jiného :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
No pokud by byl čas tak bych určitě chtěla kapelu slyšet na živo ale pokud ti pošlou nějaký záznam toho jak hrajou nebo u fotografa uvidíš jak fotí (třeba na netu) tak asi není potřeba se scházet. Vše by pak mělo jít po telefonu a po mejlech...
Odpovědět
Ahojky, my jsme se s fotografem sešli cca 2 měsíce před svatbou, abychom podepsali smlouvu, řekli si harmonogram dne a co bychom rádi za fotky (skupinovky atd.). Kapelu známe již z dřívějška, ale stejně jsme se sešli před týdnem a ukázali jim prostor, kde bude večerní tancovačka, aby kluci věděli, kam si můžou dát aparaturu a tak. S vizážistkou jsme měli zkoušku líčení a účesu taky měsíc před.. Jako povinnost a nutnost to neni, ale na druhou stranu aspoň víš kdo ti tam pak přijde a zrovna v případě fotografa už nebudeš tu osobu brát jako cizího, ale alespoň trošku známého a rychleji se při focení uvolníš.. :-) Jinak hodně pevné nervy se zařizováním!!
Odpovědět
Určitě bych se sešla se všemi dodavateli. Bez toho si to nedovedu představit. Co bych dělala, kdybych si nesedla s fotografem? Sice může fotit krásně, ale chování by mi nesedělo? Tomu jsem chtěla předejít. Kvůli jednání a komunikaci jsem několik dodavatelů zavrhla.
Odpovědět
Souhlas, urcite je potreba se s nimi sejit. Neni lepsi se s nimi ted sejit, prinejhorsim zjistit, ze si nesednete, a narychlo najit nekoho jinyho, nez zjistit, ze si nesednete, az pri velkem dni, kdy uz je pozde neco menit? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jiiiiita Záleží, co očekáváš. Za nás určitě doporučuju se s dodavateli sejít. Pro nás je důležitý, aby sme si s lidma, co s nima budeme trávit náš den, sedli nejen po profesní stránce, ale taky po té osobnostní. Potkali jsme se s několika vybranými dodavateli a jsem za to moc ráda. Některý setkání byly, no řekněme zajímajívý :-D a představa, že mi takový lidi nakráčí na svatbu, tak by mě i muže asi trefilo, nehledě na výsledné fotky či video. :-)
Odpovědět
Ahoj, my třeba kapelu nemáme a náš dj chtěl místo, kde bude hrát, předem vidět, aby viděl, co je na místě a co si musí dovézt svého, jak bude rozmisťovat světla atd. Fotograf to nevyžadoval, ale to jsem zase chtěla já - jak říkají holky hlavně proto, aby mi v můj "největší den" domů nenapochodoval úplně cizí člověk. Jinak co je to za lidi se dá docela poznat i z telefonické nebo mailové komunikace.
Odpovědět
Seznámení s fotografkou před obřadem byl ten nejlepší a nejvíce uvážený krok. S fotograem musíš být naladěn, musí ti být jako člověk příjemný. Obavy, nepříjemné pocity, mohou vyovlat křeče a ztuhlust při samém focení. Rovněž je dobré si ujasnit představy co a jak - plán dne a ty fotek na které se zaměřit. My jsem se viděli hodinu a neumím si představit, že bychom to řešily telefonicky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, pridame nazor i z pohledu fotografu. Urcite doporucujeme se sejit dopredu. Je lepsi byt pripraven a domluvit se na vzajemne predstave predem, nez to resit az na miste, kde cas ubiha neskutecnou rychlosti. Kdyz neni prostor na osobni setkani, tak to se spojime minimalne videohovorem pres skype. Hodne stesti s pripravami preji P+J Nejedli
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně se také s klienty scházím dopředu - poznáme se, vyjasníme si požadavky, přání, místo apod. Schůzku dnes beru již jako základní doplněk svých služeb. Není vždy možná například u klientů ze zahraničí majících svatbu v čechách, ale to jsou výjimky potvrzující pravidlo, kde je vše vykompenzováno písemně, nebo telefonicky. Sám bych dnes "nekupoval zajíce v pytli", protože rádoby podnikavců jsou všude hordy. Na schůzce dotyčného i poznáte a uvidíte zda-li Vám bude sympatický což je také podstata spokojenosti.
Odpovědět
Já preferuji osobní kontakt vždy. A co se týká svatby, tam to platí dvojnásob. Pravda, já jsem všechno řešil přes kamarády nebo minimálně známé, takže tam se to rozumí samo s sebou. Ale třeba i do obřadní síně jsme se zajeli podívat a promluvit s matrikářkou. Přijde mi to tak nějak "bezpečnější".
Odpovědět
Profilova fotka
@jiiiiita Doporučuji se s každým setkat. Spíše bych měl říci, že sám by daný člověk, ať je to DJ, fotograf nebo kameraman měl toto setkání automaticky nabídnout. Osobní kontakt je k nezaplacení. A svědčí to i o jednání daného člověka. Já osobně bych tomu pár hodin věnoval. Myslím si, že každý kdo poskytuje svatební služby vychází časově vstříc. ;-) Martin Lysek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?