Co je třeba domluvit s DJem ?! :-)

Ahoj nevěsty ! DJ objednáváme poprvé a upřímně, úplně mě nenapadá, na čem všem je potřeba se s ním domluvit.... Co jste domlouvaly vy, např. ? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebojte se, Váš DJ se určitě zeptá sám na vše, co potřebuje vědět. Co mě tak z paty napadá, co je pro něj důležité - výběr písničky na první tanec a tanec s rodiči, věkové rozložení lidí na oslavě, od toho se odvíjí, zda chcete hudbu spíš hlasitější nebo tišší (občas se na svatbách stává, že za DJ jdou starší a chcou hudbu ztlumit a pak přijdou ti mladší, že to chtějí víc nahlas :-D to mi vyprávěl jeden DJ), taky bude potřebovat vědět harmonogram a od kdy do kdy má hrát, zda chcete karaoke, atp. :-)
Odpovědět
@huwik o tom nepochybuju, že se zeptá :-D :-D Jen jsem byla zvědavá, co se takového domlouvá nebo co je dobré domluvit :-) My na něco určo příjdeme a on je to kluk zkušená, tak bude vědět 8-) I tak díky ! ;-)
Odpovědět
My jsme domlouvali cenu, do kdy za tuto cenu bude hrát a za jakých podmínek je případně ochotný hrát dál, kdyby se svatebčanům ještě nechtělo spát. Dál jsme mu dali seznam písní na první tanec a tanec s rodiči. Taky jsme mu dali trochu netradičně seznam písní, které v žádném případě nesmí zaznít (máme je spojené s pohřbem kamarádky, která tragicky zemřela). Ptal se obecně o jakou hudbu máme zájem. My jsme se zeptali, jestli potřebuje od nás zajistit něco speciálního stran techniky, ale nic nechtěl. To je asi vše, s DJ to byla rychlá a bezproblémová domluva :-)
Odpovědět
@martulka6188 díky !! Nám na svatbě bude hrát partnerův kamarád, který to dělá profi a na svatby se specializuje 8-) Tak myslím, že to bude v pohodě ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?