Cimbalovka?

Ahojte, premyslime nad cimbalovkou na svatbu na jizni Morave v zari. Mate nekdo zkusenost? Jak se dalo tancit? Jak to prijali hoste? Tipy a predpokladana cena? Moc diky.
Odpovědět
Profilova fotka
No, cimbalovku osobně mám moc rád a myslím si že se líbí každému. Ale celou svatbu stejná muzika, i ta se může přejíst a na ní pařbu asi nezažijete. Pokud ji milujete, pak bych ji dal po DJ úvodu na hodinu, nebo dvě, ale pak bych změnil zase za DJ až do finále
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my cimbálovku budeme mít, vezmou si cca za 4-5-6 hodin 6000,- kč oběd budeme mit v 12:30 a cimbálovka přijede až kolem čtvrté, takže předtím než přijedou budeme pouštět svůj výber z repráku a odjedou kiolem deváte desáte a po té budeme mít zase svůj výběr.. Myslím, že se to na svatbu bude hodit, bude to aspoň trošku živější než jen jeden omrlý nudný DJ, za mě asi tak ;-)
Odpovědět
@zuzlanka13 Diky moc! Nam zacina obrad az ve dve a planovala jsem je od 15-16.30 a pak 18-20, pak vecere...a pak se uvidi, take nejsem zrovna DJ typ :-)....kazdopadne moc dekuju!
Odpovědět
Profilova fotka
@petrak82 není za co ;-) za jak dlouho to máte ? :-) Moc přeju štěstí a ať vše vyjde jak má :-)
Odpovědět
my budeme mit taky bimbalku.Prijedou na obed a budou hrat asi 5 hodin.Vecer uz bude klasicka kapela.
Odpovědět
@zuzlanka13 "az" v zari, ale kdyz vidim, kolik toho jeste nemame zacina me to desit ..uaaaaaaaaaa! Taky moc preji at se Vam to vydari, vidim, ze uz zanedlouho! Tak pak prosim napis jak se to vse povedlo :-)
Odpovědět
@martina2706 Ahoj Marti, muzu se zeptat kolik budete platit? Rozeslala jsem par poptavek a nestacim se divit :-)
Odpovědět
Já cimbalku na svatbě zažila, nevěsta i ženich byli dost na tento styl, chápu, že chtěli mít něco co se líbí jim, ale poslouchat to celý večer bez změny bylo opravdu docela nudné a ne všem to sedlo,. Určitě bych přidala i jiný žánr.
Odpovědět
@petrak82 5500kc.....je to asi za 4-5hodin.Ja cimbalku zazila na svatbe,hrali k obedu a pak behem odpoeldne a bylo to moc fajn.
Odpovědět
Nejsem z jižní Moravy, třeba se to u vás bere jinak, ale tady by to úspěch nesklidilo. Já tenhle styl nemám ráda a ani ve starší generaci neznám lidi, co by to poslouchali.
Odpovědět
My ji mít budeme - budou hrát 8 hodin, vezmou si 13 500,- (standardni cena lepsi CM). Je to o domluvě - pokud si vyberete cimbalku, ktera hraje pro lidi, zvladaji s prehledem moderni pisnicky, filmove, mzikalove, co si vymyslis... Snad kazda druha ma v repertaru Queeny ci Metallicu. Nam budou hrat na prvni tanec Tomase Kluse - je to o domluve! Navic myslim, ze plno lidi si pod cimbalkou predstavi Jozku Cerneho (nic proti nemu), ale moderni cimbalka kdyz se prizpusobi udalosti a slozeni hostu, tak muze jedine pozitivne prekvapit. A navic neni nad zivou hudbu!!! Kombinace CM k poslechu a na vecer DJ je idelani (ale potom musis pocitat s vetsi cenou za hudbu...)
Odpovědět
@kacenkakaca tak diskutuj o jiné hudbě
Odpovědět
Článek se načítá
Cimbalovka je můj nesplněný sen!!!! Moc ti ji závidím v pozitivním slova smyslu! Jestli to bude dobrá banda muzikantů tak se budou bavit i, ti které tahle muzika nebere - měli jsme na pracovni akci jožku šmukaře ( a to jsem zažila i lepší cimbálovky) a tančil i kolega, který nikdy na žadné akci netančí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@petrak82 Děkuju a neboj, do září času dost, na konci sprna je čas plašit :-D no mě to čeká za 14 dní, ale naštěstí už vše krom pár drobností máme, tak snad to všechno vyjde jak má :-)
Odpovědět
@majanax Petrak82 se ptala, jak by to přijali hosté, tak jí píšu, jak je to u nás. Je to pro tebe problém?
Odpovědět
@kacenkakaca ptala se na svatbu na jižní Moravě a jak to přijali hosté, v podstatě hosté přijmou to co jim naservíruješ, ale na jižní Moravě by těžko objednali třeba dudáky
Odpovědět
@majanax Ach jo, copak člověk nemůže říct, že by se mu tenhle styl hudby nelíbil? Poslouchat celý den tohle by mě nebavilo. A nejde o dudáky nebo další lidové styly, prostě spousta lidí tuto hudbu nemá rádo, spousta jí nemůže vystát. Fakt nerozumím tomu, o co ti jde. Copak se sem můžou psát jen sluníčkové názory, že to je super?
Odpovědět
@kacenkakaca vidím, že jsi nepochopila, že se tazatelka ptala na zkušenost. A tu ty evidentně nemáš jen tě ta ta hudba nebaví tak už si představuješ, že ty by jsi ji prostě nesnesla. Já byla na svatbě kde byla cimbálka a DJ. U cimbálu se tančilo lidi se bavili, nastoupil DJ člověk neslyšel sám sebe natož souseda a všichni byli tak nějak rádi, že má pauzu :-D Ale jistě je to dáno krajem a lidmi, určitě by se tak lidé nebavili třeba v Krkonoších, tam mají zase něco jiného. A negativní zkušenosti se musí psát také :-)
Odpovědět
@majanax Nevím, máš dojem, že jsem cimbálku nikdy nemohla slyšet? Že jsem se nwmohla účastnin akce, kde hrála? Nesoudím podle toho, že tu hudbu nemusím. Na akci, kde jsem byla, tak se bavilo jen pár lidí, co tu hudbu měli opravdu rádi, ostatní se moc neúčastnili, max na pár známějších melodií. Takže celý večer v podstatě monotónním zvukovém doprovodu, hodně lidí odešlo brzy, zůstali jen ti, co se opili. Naproti tomu nemůžeš srovnávat DJ, který není schopný se přizpůsobit hostům. Správně by měl hrát podle nálady, napříč všemi styly, aby se bavila většina a ne jen pár zarytých milovníků.
Odpovědět
Cimbálovka, obzvlášť na jižní MOravu patří, určitě bych nakombinovala více žánrů, aby si každý přišel na své... ale přímo na cimbálovku já osobně bych se moc těšila, není nad to mít to "živě", zatančit, zazpívat či jen popíjet dobré vínečko....a tak přeji, aby se Vám vše vydařilo a dobře se všichni pobavili. :-)
Odpovědět
@starlena diky! uz se nam to snad nejak finalizuje :-) jeste premyslime, ze k veceri si vezmeme nejakou klasiku (kvarteto atd.) Tak preji hodne stesti a at to vse vyjde!
Odpovědět
@itty presne tak doufame, ze to bude :-) ziva hudba, dobre vinko :-) Diky za odpoved!
Odpovědět
@kacenkakaca @majanax dekuji obema za nazor a postrehy :-) samozrejme to nebudeme s jednim zanrem prehanet a po cimbalovce si dame nejaky vlastni mix :-) ale na cimbal se moc tesime!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?