Čím se řídíte při výběru "živé" muziky k obřadu?

Holky, jak a podle čeho vybíráte živou muziku k obřadu příp. k hostině? řídíte se reklamou z katalogu firem tady a nebo hledáte jinak? A co je pro vás při "živé" muzice u obřadu důležitý? jako třeba cena ale i cokoliv dalšího co vás napadne. Díky za odpovědi:)
Odpovědět
Profilova fotka
@parajan já jsem vybírala hlavně podle referencí lidí..........někdo řekne, že kapela byla skvělá, protože hrála celý večer třeba Michala Davida, já bych takovou kapelu nechtěla, takže mě zajímají reference lidí, co mají podobný vkus. A pak je taky určitě dobré poslechnout si případné ukázky, ačkoli my jsme tu možnost neměli, naše kapela nemá žádné webovky. Podle ceny bych se řídila částečně, ale rozhodně ne, čím levněji, tím lépe, spíš naopak, respektive zlatá střední cesta.
Odpovědět
Profilova fotka
@parajan ahojky my se řídíme tím, že má přítel v práci kolegu který zna jeden band který je vážně dobrý dokonce vyhrály v New Yorku druhe místo v nějaké soutěži a když nebudou mít čas tito, tak mají ještě další 2 bandy ze kterými se znají a kteří jsou taky super. taky se s nimi dá domluvit aby nám předvedli aspon kousek ukázky abychom byli v obraze jak a co vše hrají. tak si mylsím že je nejlepší po "známostech" nebo pokud měl u vás někdo v ordině oslavu z hudbou tak tak, je to nejjistější že seženeš dobře. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?