Chci smyčcový hudební doprovod z JAMU, jak postupovat?

Profilova fotka
Holky Brňačky, prosím, máte některá zkušenost s tím, jak postupovat, když chci jako hudební doprovod obřadu požádat některého ze studentů JAMU, slyšela jsem, že to takto jde, jsou moc šikovní a rádi si takto přivydělají... Díky moc :-)
Odpovědět
A na co by měl hrát? Znám holčinu co hraje na klavír...
Odpovědět
Ahoj, tak já s tím naprosto čerstvé zkušenosti. Taky jsem si jednu skupinku vyhlídla na České, hráli fantasticky, tak jsme se s nimi začala domlouvat, měsíc předem jsme se chtěli sejít na zkoušku, byli mimo ČR, tak se to začalo vléct...nakonec poslali seznam skladeb, my vybrali, emailujeme, pořádná komunikace ale bohužel žádná, začínali jsme tušit průšvih. 2 dny před svatbou nám řekli, že to asi na svatbu nestíhnou, neb si nás spletli s druhým párem a ten samý den mají hrát ještě na jedné svatbě. Zkoušeli jsme vymyslet jak je dovézt na náš obřad včas, ale nakonec jsme si kvarteto zajistili přes svatební agenturu a určitě jsme udělali líp. (Cena studentů z ulice byla podle mě a přes tyto komplikace dost vysoká, chtěli 4000 Kč) Závěrem: Záleží na skupince studentů, jejich profesionalitě, neb sice umí krásně hrát, ale organizovat ne, a na domluvě, pokud neselže komunikace jako v našem případě, určitě bych tuto možnost vyzkoušela. Kontakt na agenturu můžu zaslat IP.
Odpovědět
Oslov konkrétního studenta, osobně, nikoli přes školu. Co vím, tak se vedení školy netváří a nikdy netvářilo nadšeně, že žáci maji jiné, vedlejší, kšefty. JAMU pravidelně pořádá absolventské koncerty. Dozvíš se o nich (pokud ne na stránkách katedry - jestli mají nevím), tak ze žlutých nebo bílých plakátků rozmístěných po celém městě. Vstup je zdarma nebo za dobrovolné vstupné. Na těchto koncertech jsou i neabsolventi, kteří např. vypomáhají absolventovi s doprovodem apod. Koncerty se konají zpravidla v aule JAMU. A tam se zeptej třeba po vystoupení, přímo účinkujících, případně popros o kontakt na někoho kdo by rád na svatbě hrál. Kdybys nebyla úspěšná, můžu ti poskytnout kontakt na korepetitora, klavíristu, měl by nějaké kontakty mít. Dokonce jeho bratr hraje na housle myslím (oba absolventi JAMU). Můžu se ti zeptat i jedné zpěvačky (studentka JAMU). Ta by taky mohla někoho znát.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, sice už ses mi ozvala, přesto reaguji :-) Studuji poslední (6.) ročník Konzervatoře Brno a ráda zahraji na housle, je pravda, že my studenti si rádi přivyděláme no a hlavně to výjde mnohem levněji, než žádat člověka, který se živí čistě jen tímto, protože ten je schopný vzít si za jeden obřad třeba 3000,-, což už přijde i mně opravdu moc :-) Přeji hezký den!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?