Česko-polská svatba a DJ, 9.6.2018

Ahoj, hledáme se snoubencem, který je původem z Polska, vhodnýho DJ na naší svatbu. Pro obřad a oběd bychom chtěli mít kapelu - nějaké housle atd. Původně jsme chtěli kapelu se zpěvákem na celý večer, na druhou stranu si přejeme aby všichni tancovali a sehnat kapelu, která nám zahraje typicky české a polské písničky je docela oříšek. Proto jsme se rozhodli na večer pro DJ, který zvládne zahrát vše, ale bylo by fajn, kdyby měl aspoň nějaké malé znalosti polštiny, nebo měl zkušenosti s polskými svatbami. Nechceme přijít o typické zvyky, o které se většinou spontáně postará DJ. :) Možná by se mohl někdo takový najít? Děkuji za každý tip, svatba se bude konat 9.6.2018. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zasílám Vám nabídku. S pozdravem Ondra Seidl
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme své služby. Jsme hudební skupina s letitými zkušenostmi v ČR i v zahraničí. Naší specialitou jsou právě Česko-polské svatby. Klademe důraz na kvalitní zvuk, profesionální přístup a široký repertoár.Velmi příznivé ceny. Více na našich internetových stránkách, nebo facebook . S pozdravem Orchestra Party
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, odeslal jsem nabídku do Vaší IP :-) Přeji pohodové přípravy, DJ Zdeněk
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Mohu Vám nabídnout kapelu i DJ v jednoms. Na všem se dá dohodnout i na skladbách, které jsou pro Vás stěžejní, Koukněte na naše stránky a v případné otázky Vám rád zodpovím.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, určitě mrkněte na naše webovky. Tři z našich DJs polštinu zvládají. Takže nekupujte zajíce v pytli a poptejte KAVALITU :-) . Přeji šťastný výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 09.06.2018 Vám na Vaší svatbě v Liberci rád budu k dispozici. S polštinou nemám problém 😉. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou do zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den můžu vám nabídnout naše DUO KOKTEJL ZÁBAVNÁ KAPELA S ŽIVOU HUDBOU Jsme zkušená hudební dvojice, již několik let zpříjemňujeme hudební chvilky posluchačům různého věku a různého hudebního zaměření, hrajeme pop, rock, disko, ale také folk, lidovky nebo country písničky.Pokud budete mít zájem mrkněte na naše stránky. Zatím přeji hezký den Máme také polské písničky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Zkusím obnovit toto téma, Nemá někdo zájem o DJ práci, svatba 13.7.2019 v okolí Děčína, Severní Čechy. Hledáme někoho kdo má zkušenost s Česko - Polskými svatbami. Optimálně i rozumí Polsky a ví na co se tam tančí.;)
Odpovědět
@bridetobe2019 Dobrý den, my po usilovném hledání jsme nakonec sáhli po polském DJ Omenio, který spolupracuje s moderátorem polákem, který ale žije již několik let v čechách a tak mluví plynuje česky. V závěru dva dny před svatbou měl moderátor autonehodu a vzhledem k jeho hospitalizaci nemohl dorazit, i přesto ale vše dopadlo na výbornou. DJovi jsme poskytli seznam českých písniček, sám měl ale již nějaké svoje v zásobě, no a s typickými weselnými polskými písničkami nebyl absolutně problém a co víc, tancovali na to úplně všichni včetně čechů. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bridetobe2019 Dobrý den, píšu Vám zprávu. M.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?