Česká svatební píseň

zdravím nevěsty. můžete mi prosím poradit nějakou píseň ke svatebnímu videu. nejlépe českou nebo slovenskou. moc vám děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Tomáš Klus Navěky
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební píseň ve mně evokuje Stín katedrál :-) Je to už trošku retro, ale mně se líbí. Ale chápu, že to není každého styl.. ;-)
Odpovědět
souhlasím se @stukaterka , Tomáš Klus Navěky je krásná píseň. kamarádi ji měli na svatbě - na příchod ženicha i nevěsty a pak si ji doposlechli u oltáře a drželi se při tom za ruce. Krásná a dojemná chvíle, kterou ta skladba ještě umocnila ;-)
Odpovědět
@kejny Krásná je píseň Srdce prodávám o Petra Poláčka nebo slovenskou píseň Mám ťa rád kterou přezpíval Adam Durica
Odpovědět
Profilova fotka
@kejny Dobrý večer, pokud chcete být aktuální tak pouvažujte třeba také o písni "Navždy" od slovenské zpěvačky Kristíny. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Píseń labutí - Michal Hrůza,
Odpovědět
@kejny Jestli jsi romantička,pak jsou hezké písničky z pohádek,třeba Já ti prstýnek dám ze zlatovlásky.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Bobr a motýl - Vyznání,Petra Janů - Už nejsem volná, Petr Kolář - Ještě,že Tě lásko mám, Lenka Filipová - Zamilovaná,Lotrando a Zubejda - Nám se stalo něco překrásného, Karel Černoch - Lásky prý .....To mě jen napadlo,třeba se Ti bude něco líbit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kejny Na Váš dotaz není vůbec jednoduchá odpověď. Nejde jen o samotnou písničku a její text, ale i o takty. Záběry by měli přesně sednout na hudbu, a celek by pak měl odrážet atmosféru daných okamžiků. Někde se hodí pomalejší písnička, někde naopak rychlejší. Pak záleží také na tom, jestli se jedná o podkres a nebo o písničku na klip. Jsou kameramani, kteří Vám tam dají cokoliv, ale podle toho pak bohužel vypadá i výsledek. Určitě se vyvarujte písniček z různých pohádek. Ty písničky jsou dělané přímo na míru děje a také pro určitou věkovou skupinu. Ve svatebním videu to pak vypadá děsně a spolehlivě to zabije i ty nejlepší záběry :-) Zkuste být originální a vybírejte spíš méně známé písničky a melodie. Tím myslím písničky, které nehrají 3x denně v rádiu. Vyhněte se taneční muzice a písničkám, které rychle podléhají módním trendům. Dovedu si představit z těch zmíněných třeba Tomáše Kluse - Navěky. Velmi však záleží na tom, jaké má Váš kameraman natočené záběry.
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 My budeme mít Láska na 100 let ze Šmankote, babičko, čaruj a Našla dívka kluka nešťastného z Lotranda a Zubejdy
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?