Cena za svatební kapelu - zkušenosti

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na kapelu,na kolik Vás vyšla. Chci vědět zda nabídka, kterou mám - je hodně a mám zkusit ještě hledat či je to normální cena. Moc děkuji. A klidně si nechám doporučit kapelu v okolí Nové Paky.
Odpovědět
Jestli se mohu přidat, mě by stejně tak zajímala cena za DJ (i s počtem hodin, které hrál), ev. vaše osobní doporučení.
Odpovědět
Profilova fotka
@marhalka Dobrý den, mrkněte do interní pošty, poslal jsem Vám informaci. Mirek - DJ Giacomo
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na Vaši IP jsem Vám napsala naši cenovou nabídku, tak se koukněte. Přeji pěkný den - za DUO KOKTEJL - Yvona Juchelková.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, cena za kapelu, to je třeba specifikovat , je kapela třeba trio nebo pět či více členů. Od toho se taky odvíjí cena, počet hodin na akci a taky doprava. Třeba slušné duo za 8 hodin na svatbě, se cena pohybuje okolo 9 až 11.000kč.
Odpovědět
My platili za zhruba 7 hodin 7500,- Kapela mela 5 clenu, klasicke slozeni i s dechy, hrali vsechno a nazivo, zadne klavesove karaoke.
Odpovědět
Profilova fotka
Slyšel jsem už ledasco, buď to byly kapely za 15-25000 a mělo to šťávu že si mi fakt nechtělo domů, nebo kamarádi nevěsty, kteří díky tomu že se dobře znali udělali skvělou párty, nebo nějaká tragédie s klávesama :( Vybírejte opatrně, hlavně si kapelu někde poslechněte :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přeci jen mi to nedá a přispěji svou troškou do mlýna. Z 99% zde platí pravidlo : Cena je přímo úměrná kvalitě. Je úplně jedno jestli je to Sólo umělec, Duo, Sextet. I ten sólista, pokud umí pořádně zpívat a na něco hrát, k tomu si umí opatřit pořádné studiové podklady a v neposlední řadě udělat dobrou náladu, tak může nadělat parády a překvapit nejednoho hudebního znalce a kritika :-). Vybavení muzikanta který to ale myslí takto vážně se pohybuje v řádu desetitisíců a někdy i více. Když k tomu připočtete "zabitý" víkend, musí Vám selským rozumem dojít, že za 500,-Kč/ večer, svíčkovou a 5 piv to asi nikdo z této sorty muzikantů dělat nebude - na to jsou tady jiní "experti" . Vybírejte opatrně, kapelu navštivte na nějaké veřejné produkci, minimálně si poslechněte ukázky. Hezký den. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?