Celebrita na svatbě

Profilova fotka
Ahoj slečny a paní, včera jsme s přítelem byli na slavnostech u Kolína a vystupovalo tam několik známých osobností. Oba jsme byli nadšení z Bohuše Matuše, předvedl tam skvělou show, bavil lidi, krásně zpíval a na všechny byl milý, usměvaný, trpělivě se fotil, podepisoval, povídal, prostě super chlápek. Dneska jsem koukala ja jeho webové stránky a v chystaných akcích je i několik svateb. Poslala jsem jeho manažerovi dotaz ohledně ceny, tak uvidíme, jestli mě z odpovědi klepne nebo ne :-D Chci se zeptat, máte někdo zkušenost, že by vám na oslavě zazpívala nějaká celebrita? Stojí to za to?
Odpovědět
Bohuš Matuš je celebrita? Aha.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
To by mě zajímalo, co Vám manažer odpoví :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Pozornost by měla patřit Vám, nenechala bych si ji ukrást někým jiným.. Ten den máte byt celebrita vy a vše se má točit kolem Vás..
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s @zebrilenii a ten,kdo by se měl o zábavu max starat je živá hudba či DJ,už vidím,jak jsou tetky z někoho takového paf a druhý den si ani nevzpomenou jaké jste měla šaty či,že tam vůbec nějaká nevěsta byla.... :-N :-D :-D
Odpovědět
Tak zas tak kritická bych na "celebrity" na svatbě nebyla:-) Asi bych si tam někoho nepozvala jentak, protože když je super DJ, tak dokáže udělat show a zábavu na svatbě možná ještě víc, ale kdybych měla já nebo ženich někoho opravdu hodně oblíbeného, že jeho hudbu nebo zábavu prostě "žeru", tak když bych na to měla, tak proč si ho tam nepozvat zazpívat nebo pobavit.... Kdyby ABBA ještě zpívala a měla jsem na to a chtěli by přijet, tak bych je tam taky brala hned :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych hlavne byla opatrna i v tom, ze to ze udela dobrou show pri slavnostech, kde je nekolik set/tisicu anonymnich lidi, tak to vubec nemusi znamenat, ze dokaze prijemnou atmosferu udelat i na soukrome akci.. navic ne kazdy z hostu bude zvedavy jit poslouchat treba pul hodiny nejake zpevaka, takze se pak lehce muze stat, ze by mel zpivat pro 20 lidi na parketu.. a pak je otazka, jak tyhle zname osobnosti zvladaji, kdyz maji jen delat kulisu a lide si jich nevsimaji.. zazila jsem par takovych vystoupeni na firemnich vecirkach a obcas to byla fakt hruza :-/
Odpovědět
tak nebyla bych zase tak kritická..zajímavé by to určitě bylo a pokud se to líbí vám, tak nevidím důvod, proč si někoho nepozvat. urážky některých, že Matuše nepovažují za celebritu, vypusťte :-) každý tohle vnímá jinak.. můj oblíbenec to není, ale je to sympaťák a vím, že jeho vystupování je vždy super. nenechávejte se odradit lidmi, kteří třeba jen závidí, že je to nenapadlo dřív :-) jo a nemyslím si, že by vás tato celebrita měla nějak zastínit .-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslim, zepulka tetek ani nepozna rozdil mezi bohusem matusem a nejakym dj. Ja osobne teda o nem nikdy neslysela :D a na druhou stranu myslim, ze pokud to bude dobra show, tak si myslim, ze i ty tetky zmaknou osefovat saty, kytku obed i matouse :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jita123 bohouš matuš? to je kdo? když jsem četla název tématu, tak jsem myslela, že se znáte třeba s karlem gottem nebo třeba bradem pittem. Ale bohouš matuš ani ted upřímně nevím kdo je...možná ti starší ho znát budou a budou z něj nadšení, tak proč ne?
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.bohusmatus.com/ Karel Gott je jiný level :D Ale skoro jste to trefila, tenhle pán zpívá podobně, dokonce pár jeho písniček převzal, jinak je známý především z muzikálů a byl "zpívající hlas" Jana Revaie ve filmu Rebelové :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jita123 matuš zpívá super:)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám, že se diskuze rozjela :) Každý má svůj názor, nikomu ho brát nebudu, zeptala jsem se, odpověděli jste, na nikoho se nezlobím :) Jinak, kdyby to někoho zajímalo, tak manažer mi odpověděl, vystoupení na svatbě stojí 30 tisíc, je to pálka, ale zas na druhou stranu jsme to s přítelem celkem čekali, přece někam nepojede za 5 tisíc.. Zpívá na obřadu a pak ještě cca 40 minut večer na oslavě. @lissandra mockrát děkuju za podporu, odradit se nedáme!!! :) ;)
Odpovědět
Článek se načítá
Takže by vám obstaral 40 minut večer a stejně byste si museli shánět ještě někoho dalšího? To se vyplatí. Jako kdyby to byl někdo, kdo má hromadu vlastních profláknutých písniček, tak budiž, ale vždyť toten je jen zpívající magneťák, samý cover verze vám tam zazpívá, na to nepotřebujete "celebritu". Ale vaše svatba, vaše rozhodnutí, dělejte si, co chcete.
Odpovědět
Profilova fotka
@jita123 přesně tak. pokud ho tam chcete, klidně si ho pozvěte. bude to aspon zajímavá svatba a něčím jiná. je pravda že je to hodně peněz, ale pokud neřešíte toto, tak je rozhodnutí jen na vás.
Odpovědět
já jsem chtěla pro legraci pozvat trapnomága, kterého máme s přítelem moc rádi (teď si nevzpomenu na jméno) a za vystoupení cca 40 min. chtěl 15 tis. + dopravu. Nakonec jsme se rozhodli, že je to docela dost peněz a že je radši dáme za pití:-))
Odpovědět
@jita123 Já jsem byla na jedné svatbě, kde vystupovala jako překvapení pro nevěstu Ilona Czáková.Tehdy její oblíbená zpěvačka. Už je to nějaký ten pátek :) Nemyslím si, že to bylo blbé. Spíš jde o to, že kapely a DJ jsou přeci jen trošku univerzálnější a může se vám stát, že zrovna BM nebude moc lidí poslouchat a tudíž to ty lidi nebude bavit. Mě osobně by třeba zrovna moc nenadchl.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som bola na svadbe, kde vystúpila Sisa Sklovská, no ja si myslím, že "celebrity" si zvyknú pýtať za vystúpenie ohromné peniaze... Ale ja by som chcela na svojej napríklad na chvíľku Lucku Bílou :-D Nie som nejaká jej veľká fanynka, ale niektoré jej piesne sú nesmrteľné a hrozne sa mi páčia :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Hlavními celebritami na svatbě by měla být nevěsta s ženichem. Všechny další aktivity od nich jen odvedou pozornost. Když vezmu zpětně svatby, kde byl k dispozici fotbálek, šipky, bazén, klaun pro děti a kdovíco ještě, tak se společnost akorát roztříštila, někdo byl tam jiný tam, tančilo 5 lidí, nevěsta si v koutě povídala s kamarádkou, ženich pařil s kamarády.. Jako fajn na večírek, ale svatba by měla být o tom, že jste rodina a přátelé pospolu, alespoň já to tak mám... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je pravda, že Bohuš Matuš není zrovna moje krevní skupina. Ale jeho živý zpěv při svatebním obřadu si tedy představit umím a myslím, že jestli vám se jeho hudba líbí, bude to zážitek jako blázen. Potom večer mi 40minutové vystoupení připadá jako přesně to, co rozjede zábavu, ale neznudí ty, kteří ho poslouchat nechtějí. Cena mi připadá přiměřená, jak píšeš, za pět tisíc by se těžko někam štrachal, Lucka Bílá nebo Karel Gott by stáli tipuju tak desetinásobek. Jestli vás nadchl, připadá mi to jako lepší investice než tvrdý chlast, aby se tam strejdové mohli ožrat...
Odpovědět
Profilova fotka
Teď koukám, že jsem přehlédla, že tu jen někdo otevřel starou diskusi. Chtěla jsem původně ještě napsat, že jsem tu před časem viděla nevěstu, na jejíž svatbě zpíval, a i z fotek to působilo naprosto kouzelně, ale nechtělo se mi ji dohledávat – a teď koukám, že to byla právě ta tvoje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
I když je to stará diskuze, tak tedy také přidám ... zažil jsem několik svateb s "celebritou" (CZ) ... Není to špatné, zpívají všichni živě a je vidět, že to věnují nevěstě a ženichovi ... na druhou stranu jsou to podle mě naprosto vyhozené peníze... po dobu vystoupení prostě zábava vázne, všichni koukají na celebritu, po celou dobu co tam je se s ní(m) chce každý vyfotit, potykat si a celá zábava je tak narušená... takže tohle NEDOPORUČUJI (a to ani kdyby to byl můj kamarád, protože to prostě odvádí pozornost od novomanželů) - pozvěte si dobrou kapelu, DJe, nebo obojí a budete ve výsledku všichni daleko spokojenější a večer si užijete i s tancem a dobrou muzikou. PS: Trapnomagik,vtipný kouzelník či něco podobného v odpoledních hodinách je daleko lepší volba - ale nedávat to na večer, kdy se už tančí! Ondra
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?