Čas příchodu kapely, DJe na svatbu. V kolik je zvete?

Chtěla jsem se zeptat, od kolika hodin zvete kapelu nebo Dje? Nemám vůbec představu :-|
Odpovědět
Profilova fotka
My chceme mít kapelu tak od 18 (to začíná party) a pak nastoupí DJ ve 22hod. To je zatím naše představa, a obřad bychom chtěli od 13 hodin.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
tak my plánujeme obřad na 11 hodinu, kapelu nemáme vůbec, jen DJe. Počítám, že by mohl začít hrát tak mezi 16-17 hodinou.
Odpovědět
no já počítám se začátkem hraní kapely tak na tu 17-tou hodinu... před tím to asi budeme řešti směsicí písniček podle sebe a pouštěním z PC...
Odpovědět
@nanyska si pamatuju že na jedné svatbě se končilo ve 22 hodin, na další něco málo po 23 hod a to už zůstala jen hrstka, která se nestihla opít :) takže já tu kapelu nechám asi do půlnoci, když už mi sami nabídli 7-mi hodinovou produkci... snad nás to nebude nudit :)
Odpovědět
@nevesta1234 no právě, já si myslím, že když je svatba prakticky od rána (mám na mysli vypravování z domu atd) tak potom stejně většina "odpadne" nejpozději o půlnoci :) nám by teda měli v těch 17 hod přijít ještě nějací kamarádi, tak uvidíme :)
Odpovědět
@hannnahs já kdybych měla DJ, tak ho asi nechám hrát hned po obědě - pěkně potichoučku :) a na kolik vás ten DJ vyjde, jestli to není tajemství ? :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@ponorkaaa no já právě nechávám po obědě prostor na to, aby si lidi mohli jen popovídat, chvilka klidu na trávení :-) pak někdy od tří by se mohl krájet dort, tak pak někdy po tom, možná už od těch čtyř, aby byl DJ k dispozici. Předtím kdyžtak pustíme potichu jen nějaké CD.... to nás aspoň nebude nic stát :-) Jinak DJe máme za 8,5 tis. na 8 hodin + cestovný (je v tom i karaoke, moderování atd.). Ale počítám, že ho na celých 8 hodin asi nevyužijeme.. Svatba by měla končit tak v 22:00, tak uvidíme, jestli se nějak změní cena, to se ještě musíme optat, jestli to vůbec půjde :-)
Odpovědět
@nevesta1234 takže já odpadnu jako první :-D :-D
Odpovědět
@hannnahs tý jo, tos mě docela dostala tou cenou :-| ta je hodně vysoká! :( já si říkám, že když se bude pít, s mírou, tak si můžeme udělat takové malé karaoke i s kapelou :)) jo a jen takový postřeh ze svateb- po obědě bývá největší nuda, když je klid! :( zažila jsem to 2 svatbách... všichni jen seděli, sem tam si něco popovídali, ale na většinu šel poobědový spánek :-N takže my určitě pustíme aspoň to CD nebo něco, aby tam nebylo ticho jak v hrobě ;-)
Odpovědět
U nas byl kdyz jsme prijeli z obradu..cili hned po svat.hostine..nejdrive DJ poustel jen jemne melodie,aby nerusil a pak od16hod.uz se vesele tancovalo do rana..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
my meli dj kolem 4
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo my meli dj od 4 do 1 a meli sme za 3500 i s cestovnym..
Odpovědět
@ponorkaaa já jsem ho vybírala tady na beremku podle referencí, chtěla jsem někoho, kdo by i moderoval, pomáhal se zábavou, karaoke atd. ne jen DJe. Jinak si myslím, že bych sehnala daleko levněji, jak tu píšou holky.
Odpovědět
Profilova fotka
máme plánován v 11 hod obřad, ve 13 hod oběd, od 16 hod přijdou přátelé..a od 18 hod kapela. do té doby bude reprodukovaná hudba z PC...
Odpovědět
Profilova fotka
my máme v plánu taky DJ a byl by už po obřadu...při jídle by nechal jen lehce hrát hudbu a pak by se přidalo, až by začala zábava...bude nás stát 6tis na celý den, takže cena super, a bude to i moderovat, takže upozorní na krájení dortu, zabaví hosty až se budeme fotit atd...je možné, že vše do roka ještě změníme, ale zatím je scénář takový :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Nevěstám, se kterými spolupracuji doporučuji, aby si zjistily v kolik se asi budou odpoledne fotit - myslím takové to větší focení v přírodě, které trvá někdy i déle než hodinu. Kapela by totiž měla začínat s plnou parádou prvním novomanželským tancem a ne tiše v koutku, aby nikoho nerušila :-) Do prvního tance stejně nikdo netančí a tak úplně stačí hudba tišší, reprodukovaná, prostě ke kafíčku.. Takže čas začátku hraní kapely řešte také se svým fotografem :-) Průměrný čas začátku hraní kapely bývá v našem případě v 17 hod.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, pokud to je mozne, preferuji sam za sebe byt na miste: a, pokud je obrad v miste, tak smerujeme tak aby vse bylo pripravene pred obradem b, pokud je obrad jinde, tak vse musi byt pripravene pred prijezdem svatebcanu a jejich hostu Zacatek produkce ovykle byva cca 3-4 hodiny po hostine. Samozrejme zalezi kdy se novomanzele foti, zda je nejaky jiny program pred prvnim tancem apod. Modelova situace: 12:00 obrad, 13:00 slavnostni obed, 14:00 kava, 14:30 foceni novomanzelu 16:00 prvni tanec. Pokud Vam mohu radit, mejte jen hruby casovy plan... nikdy se to neodviji tak, jak je naplanovano (tey ano, jsou nevesty co to zvladnou, ale to je pak pro ne jako pracovni den.. neustale neco nekde popohaneji).. neco trva dele, neco je rychlejsi. Jako vas DJ jsem na miste a prvni tanec udelame tak, jak bude potreba.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?