Aristo Quartet - měl jste je někdo k obřadu?

Máte někdo zkušenosti s touto skupinou k obřadu? Případně doporučíte někoho k obřadu v podobném stylu - smyčcové a jiné nástroje? Nejlépe v okolí Brna. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme "zarezervované" Illegal String Quartet - cena víc než poloviční proti AQ a věřím, že budou taky šikovní :-)
Odpovědět
Ahojky! My je měli a byla to bomba 8-) Hudba, linoucí se z tahů jejich smyčců, způsobovala všem husí kůži a mrazení v zádech. Už, když jsem je slyšela rok před svatbou na zámku ve Slavkově (kam jsem si je přijela oťuknout ;-) ), bylo rozhodnuto. Nedá se slovy popsat, jak krásná a hluboká byla jejich hudba! Hosté za mnou chodili s velikou chválou a dojetím. Naprostí profesionálové! Jelikož jsme naladěni na stejnou strunu (jsem absolventka konzervatoře i akademie múzických umění a vybírám si velmi přísně!), volba byla jednoznačná :o) Pokud si přeješ zažít jedinečný obřad za doprovodu jedinečných smyčcových tónů, jsou Aristoquartet ta pravá volba! JEDNOZNAČNĚ DOPORUČUJI!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@xb111 @ellissskaa prosim vas mohla by som spytat kolko stali obe kvarteta??? staci orientacne :) dakujem
Odpovědět
@palirria My je máme rezervované na obřad. Stačí si pustit mp3 na jejich stránkách, je to fakt krása. Jsou možní dražší než jiní, ale opravdu profíci a skvělá domluva. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
@ellissskaa dobrý den, muzu se zeptat, Kolín vám stalo illegal string quartet ? Tanyo nich premyslime. Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?