Ahoj je tady někdo kdo může zaslat hotový playlist ve složce???????

Profilova fotka
Prosím pokud někdo máte hotový playlist v souboru, který by se dal hned přehrát.Prosím slituje se někdo a pošle mi ho do mailu fisina@seznam.cz
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Mám, ale neumím se zabalit do složky, natož sám sebe odentrovat :-) Můj Playlist je součástí mé osoby, takže jen se mnou :-) Krásný den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A co takhle třeba ještě recept na rumové pralinky, ostravské klobásy nebo schéma mobilního telefonu od Apple? Jistě vám hned každý půjde na ruku, už jen kvůli vašemu odzbrojíjícímu avatarovi.
Odpovědět
Profilova fotka
Na internetu je toho plno, stačí si s tím dát jen práci..jako to udělal každý z nás.
Odpovědět
ahoj, taky si s tím dávám docela na čas a je to žrout času, takže bohužel, já Ti svůj playlist nezašlu...Doporučuji požádat kamarádky, ať ti pošlou svůj playlist z mp3 a pak už jen vybírej, tak to dělám já....dost to pomáhá.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den přátelé, jak tady píše kolega že playlist je součástí jeho osoby.Přesně tak,... Já sám se divím že takovéto poptávky tady vůbec kolují.Nic proti nikomu,ale každá oslava je jiná a každý má určitý vkus.Takže playlist který je pro někoho bomba a zrovna Vám ho zašle,může to být propadák protože zrovna Vám nesedne výběr. Nebylo by rozumější svěřit zábavu na Vaší oslavě nějakému DJ, který se postará o zábavu a playlist vytvoří živě přímo na místě.Samozřejmě že každý svatební DJ se s Vámi předem domluví na repertoáru a průběhu osavy a navíc přímo reaguje na náladu a situaci v sále. Při přehrávání playlistu z notebooku může dojít k situaci že se někomu přestane líbit,všichni se seběhnou kolem a vybírají,přeskakují a hledají co by pustili za song a nakonec je z toho pěkný guláš který může pěknou oslavu pokazit. Přeji pěkný den a aby Vaše veselka dopadla podle představ. Jirka V. - DJ Goro
Odpovědět
@djgoro my jsme treba puvodne DJe chteli, ale v nasi vysnene restauraci to nebylo mozne kvuli prostorum, cene (za DJe chteli, abychom si rezervovali jeste dalsi prostor a zaplatili mnohem vic penez), ale s tim, ze si tam pustime vlastni playlist, odklidime stoly a budem nejaky 2-3 hodky tancovat, souhlasili.. pak se kvuli nocnimu klidu bude muset hudba vyrazne ztlumit.. proste bohuzel vsechny prostory nejsou prizpusobeny tomu, aby tam mohl hrat DJ. Ale jinak byla restaurace pro nase pozadavky dokonala, tak jsme uz nechteli dal hledat..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já bych ti ho ráda poslala, ale tolik písniček najednou neodešlu, jedině že bys mi řekla jak na to :) ale můžu ti poslat alespoň seznam...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na ulozto se daji sehnat různé balíčky, zkus zadat třeba love songs, svatební hudba apod. Postahuj jich několik a pak to jen promaz ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?