18.8.2018. Nějaká skupina?

NAšla by se nějaká skupina okolí Holešova, Kroměříže?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme své služby. Jsme hudební skupina s letitými zkušenostmi v ČR i v zahraničí. Klademe důraz na kvalitní zvuk, profesionální přístup a široký repertoár.Velmi příznivé ceny. Více na našich internetových stránkách, nebo facebook . S pozdravem Orchestra Party
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 18.08.2018 Vám na Vaší svatbě v okolí Holešova, Kroměříže rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou do zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Termín máme volný a moc rádi u Vás na svatbě zahrajeme. Více informací o nás na webovkách (odkaz níže). V případě zájmu rád zašlu cenovou relaci.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Dobrý den, naší nabídku zasílám přes IP. S pozdravem skupina Cactus :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den ! Jsme hudebníci,hrající po celé Moravě. Mrkněte na náš web.S pozdravem-Duo Jan's
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den můžu vám nabídnout naše DUO KOKTEJL ZÁBAVNÁ KAPELA S ŽIVOU HUDBOU Jsme zkušená hudební dvojice, již několik let zpříjemňujeme hudební chvilky posluchačům různého věku a různého hudebního zaměření, hrajeme pop, rock, disko, ale také folk, lidovky nebo country písničky.Pokud budete mít zájem mrkněte na naše stránky. Zatím přeji hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v mé nabídce je vystoupení mne samotného jako Dj, moderátor, zpěvák. Nebo vystoupení kapely Galaxy ve které učinkuji. Mám dlouholeté zkušenosti s vystupováním na svatbách jako Dj i jako muzikant, kde mám odehráno přes 300 svateb. Jako Dj provozuji i Karaoke. V případě zájmu napište.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?