Zhubněte jednou pro vždy od Antónie Mačingová. Znáte?

Zkoušel někdo držet 28denní detox podle této autorky? Slyšela jsem jen a jen samé chvály. Od pondělka začínám...
Odpovědět
1
2
19
Profilova fotka
@maladivoka To slyším prvně, poslala bys mi oč jde? Docela by mě to zajímalo. Děkuji
Odpovědět
http://knihy.abz.cz/prodej/zhubnete-j... tady je odkaz na knížku a tady se dá stahnout http://www.ulozto.cz/5800979/zhubn-te... zdy-pdf smysl je v tom, že se tělu dodaj potřebné živiny a tělo má energii na spalování tuku... a odplaví se hodně škodlivin... jí se hodně zeleniny a dodržuje pitnej režim
Odpovědět
Ahojky, našla jsem na netu jídelníček, jídlo 3x denně, což se bojím, že nevydržím. A i tak mi to přijde celkem přísný:-( Ale chtěla bych to zkusit. Budu držet palce a pak napiš, jak ti to jde:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evush Můžeš mi hodit odkaz, kde jsi to na netu našla, aniž bych to musela stahovat? Jídlo 3x denně je pro mě super :-D
Odpovědět
A nebylo by lepší dodržovat pitný režim a jíst hodně zeleniny i normálně? K tomu cvičení a budete vypadat tak jak si přejete ;-) . Za 28 dní fakt žádné zázraky nepříjdou.
Odpovědět
Profilova fotka
@loli88 pitný režim dodržuju, jím zeleninu, nejím voce ani nezdravá jídla a pořád mám o 5 kg víc než bych si přála:( takže zkusím cokoli :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jj zkoušeli jsme a vydrželi jsme týden:-))) některý recepty hodně dobrý a některý zas ne moc chutný, ale vybereš si tam - vzhledem k tomu, že přísné dodržování tohoto stravovacího režimu přinesl mému příteli "řídký problém", tak to ted jen tak kombinujeme - když máme chuť, tak si nějkou zeleninku uděláme.... ale to jsme dělali i před tím.... a k tomu výsledku - po týdnu se mě okolní lidi ptali, jestli jsem nezhubla a přítele taky - váha však zůstala stejná :-D ale je to jak říká loli88 já se tak stravuju i normálně - kotel zeleniny, pitný režim a plavání nebo brusle a dá se to udržet:-) šla jsem do toho jen jako podpora pro přítele 8-)
Odpovědět
@loli88 Souhlasím s tebou, zas z dalších "zázračných" diet ;-) Jde jen o to trvale upravit jídelníček a hlavně to chce pohyb.
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila když to je docela těžký, jím dost zdravě a pohyb mám 2x týdně 1,5 hodiny a z toho skoro hodunz běhám + každej den toho dost nachodím a od určitý chvíle se to seklo a váha se nehejbe. Jsem z toho dost nešťastná. Takže upravení jídleníčku a pohyb bohužel není samospásné:(
Odpovědět
@minina Ale je, jen jde o to v jakém poměru. Pohyb 2x týdně na zhubnutí je málo a jde o to, jakou máš tepovou frekvenci. Kolikrát jsem si myslela, že ji mám v pohodě a teprve když jsem si koupila sporttester jsem zjistila, že jim mám hodně vysokou, takže jsem spalovala jenom cukry. A nejde o to jíst jenom zdravě, ale i dostatek živin (zelenina fakt nestačí). Doma se o tom baví de facto každý den, protože přítel dělá ve volném čase fitness trenéra a já jsem zas cvok na zdravý stravy, takže se doplňujeme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila však jsem psala, že toho dost nachodím a ještě skoro každý ráno sedy lehy... a tepovku mám v pohode, měřím to ve fitku :-) ale jak se bléíží svatba, chytá mě panika, že nezapnu šaty:))
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila @loli88 Souhlasím s Vámi děvčata ;-) diety, hladovění a podobné blbosti jsou k ničem, základ je vždy zdravá, pravidelná (5-6x denně) a hlavně vyvážená strava. Sport 2x týdně je fakt málo, 3x týdně si myslím že je minimum, když jsem hubla a blbla chodila jsem i 5x týdně, díky změně jídelníčku a sportu jsem zhubla 11 kilo, takže ono to opravdu jde :-D @minina je pohyb a pohyb, chůze samotná není nic moc, pokud tedy nejsi rychlochodec a nechodíš dostatečné vzdálenosti aby ses hodně zapotila...sedy lehy a podobné posilování je prostě jen posilování a protažení, tím se nehubne, chce to pořádnou aerobní aktivitu ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@minina Sedy lehy nejsou ale areobní aktivita, tím si možná tak zpevníš svaly, ale nezhubneš. A chodit bys musela minimálně půl hodiny v kuse, jinak to je bez efektu. Víš ono hodně dělá psychika, to vím z vlastní zkušenosti. Pokud má člověk stresy, tak nezhubne, ať se snaží jakkoliv.
Odpovědět
@kajsav Já teď zhubla zatím 6, takže vím, o čem mluvím ;-) A hlavně jsem předtím jedla málo, i když často, tak prostě málo a ono to taky udělá svoje. A teď taky chodím cvičit tak 4x týdně, přítel je cvok a jde klidně každý den :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila no já jsem teď asi na své ideální váze a pod ní to už jde myslím hůř :-( Já už jsem sportem a tohle stravou zhubla a zpevnila si postavu, ale prostě se to zaseklo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila než jsem upravila svůj příspěvek napsala jsi to samé co já, mluvíš mi z duše x-) Gratuluji k úbytku na váze, super výsledek ;-) můj manžel se taky dlouhou dobu věnoval fitness a díky němu jsem se hodně naočila ohledně cvičení, stravy atd. takže tak nějak podobně jako u Vás ;o)
Odpovědět
Profilova fotka
@minina to je taky potřeba si uvědomit kde má člověk své hranice a jestli to vůbec ještě půjde zhubnout nebo nepůjde a taky brát v úvahu genetické dispozice :-)
Odpovědět
@minina Pak to chce jedině odborné vyšetření, aby ti zjistili přesnou tepovku pro hubnutí a hlavně hodně aerobní aktivity. A teda jestli vůbec potřebuješ hubnout, aby ti to pak spíš neuškodilo ;-) @kajsav No jo, napsaly jsme to skoro stejně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kajsav @xpila no před pár lety jsem měla 55-58 kg teď mám o 10 víc:(
Odpovědět
@minina A kolik měříš? Jo to já taky před lety měla 54 a teď radši ani nepíšu, kolik mám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila 173/65
Odpovědět
@minina Vždyť to máš úplně ideální! Spíš se zaměř na zpevnění, doporučuju třeba pilates a k tomu nějakou aerobní aktivitu. Hlavně to chce kombinovat, protože jinak si ty svaly zvyknou a je to o ničem.
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila no já mám ideál těch 60:) a tělo zpevněný mám, to zase jako jo, ono tím běháním a posilovnou se to zpevní dost. Pilates mě teda vůbec nebaví, já potřebuju něco rychlejšího, tak aerobic nebo fitku a brusle.
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila naprostý souhlas, určitě střídat druhy cvičení, tělo si rychle zvyká, tak aby to bylo efektivní :-) Já svoje kila vyskákala a vypotila na aerobiku, pak už jsem chodila jen do posilovny a zpevňovala, teď už tam nechodím neb hrozně svalnatím, takže se chystám zase na nějaké skákání, dneska je tolik možností, jen si vybrat x-)
Odpovědět
@minina Mně teda taky pilates nebaví, ale jsou z něj největší efekty :-D Já si teď hrozně oblíbila aquaaerobic, je to naprosto dokonalý. Jak aerobní aktivita, tak posilování a hlavně člověk u toho skvěle zrelaxuje. Možná to máš fakt těmi stresy a nebo málo jíš, takže svaly nemají z čeho čerpat (hlavně to chce bílkoviny).
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila aquaaerobic je suprovej, tak občas zajdu. ale jen v teplém počasí, jinak se mi do té vody nechce :-D No já zkusím změnu stravování, třeba to chce nějakej výkyv z normálního režimu :-)
Odpovědět
@kajsav Jj, přesně tak... Já se to snažím střídat - pilates, aquaaerobic, zumba, posilovna, když to vyjde, tak brusle a nebo jen túry po horách. Od září se chystám na fit ball (velké míče) a chtěla bych zkusit TRX. Je fakt toho tolik :-D
Odpovědět
@minina To já už si zvykla a chodím i v zimě, i když to chce odvahu :-D Zkus si napsat, jak jíš a podle toho to poznáš. Chce to fakt aspoň 5-6x denně a teda ne jen "něco" (třeba zeleninu), ale aby to mělo ty potřebný živiny. S tím já mám občas problém, kolikrát mi odpoledne stačí rajče, tak do sebe vždycky musím narvat i tu mozzarelu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila když já jsem pak děsně rozežraná, když jím často a tloustnu z toho :-D
Odpovědět
@minina Zmenši porce a přidej pohyb..... ;-) Tímhle 28-dní dlouhým zázrakem si akorát přivodíš Jo Jo efekt a budeš mít místo 5 kg navíc 8 . Jako trenér vím,že psychika děla svoje, hoď se trošku do pohody, vyhoď z toho posilování a začni tak 4x týdně aspoň na hoďku hoďku a půl běhat. Pokud máš sporttester,tak to budeš mít jednodušší. Změř si tepovku ráno,když se probudíš sama od sebe,bez budíku a než vstaneš. Pokud nemáš sportovní testy výkonnosti tak takhle si vypočítáš maximální tepovou frekvenci : TFmax = -0,5148 x věk +206 a až bude mít TFmax i TFklid tak si spočítej tepovou frekvenci ve které máš cvičit : Q x (TFmax-TFklid)+TFklid při čemž je Q koeficientem výkonnosti...Pro hubnutí je nejvhodnější zatížení na 60-75%, tudíž koeficientem je 0.6 a 0.75..... a máš rozmezí, ve kterém máš cvičit. Zkus to...je to nejpřesnější možné určení a pokud se tím budeš při běhání řídít,určitě se brzy dostaví výsledky....Hlavně se nestresuj,jo ;-) . Hodně štěstí...
Odpovědět
1
2
19
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?