Rýžová dieta a tukožroutská polévka - zkušenosti

Ahoj, máte s tím zkušenosti?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Brácha jednou držel tu tukož. polévku a dal dolů přes 20kg asi za půlroku já ji taky kdysi jedla ale za nějakou dobu je to odporné až se mi ztoho i natahovalo...
Odpovědět
@oleszka A to jedl jen tu polévku půl roku? =-O
Odpovědět
Profilova fotka
Neni lepsi cvicit a jist zdrave? ;-) Moje mama taky jedla jen tu polivku, tusim i k snidani a vsemu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lluckaa15 tak ktomu je primo nejaka ta dieta jak mas jist atd a tu polivku jiz nekolikrat za den...
Odpovědět
Největší blbost! Jestli máš větší nadváhu, dá se zdravým jídelníčkem zhubnout 4 kg za měsíc. Jestli menší, půjde to pomaleji, cca 2 kg/měsíčně. Takovýhle diety nemají smysl!
Odpovědět
@nezbednice Vůbec nadváhu nemam, jen jsem teď nabrala 6 kg, mám momentálně 59-60kg a potřebuju to dolů,šaty jsem zkoušela s původní váhou.
Odpovědět
No tak upravte jídelníček a je to dole hned :-) 6 kg je prd, nemá cenu se trápit nějakýma jednostrannýma dietama...
Odpovědět
@nezbednice To už jsem zkoušela a nic :( Dělám na směny, takže i noční, jestli to je tim, že jím i nepravidelně, nevím..
Odpovědět
@nezbednice Nějaké rady, jak upravit jídelníček? Zdravě snídám (bílé jogurty s obocem, vločkami), k svačině ovoce, oběd mám normální (snažím se vyvarovat smaženému), odpoledne houska se sýrem (nebo podobné, šunka atd.) a k večeři spíš už jen zelenina a moc jsem teda nezhubla :(. Od března jsem začala běhat a cvičit, tak snad už to bude lepší :).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, vím, že to není uplně k tématu, ale držím od 2.ledna Dukan dietu, mám dole 10,5 kilo a to si teda žeru :)Žádná hladovka ;) Omlouvám se, že to není přímo k rýžovce, ale mám radost se zhubnutí tak mi to nedalo, podělit se
Odpovědět
@monus124 To mě zajímá :D Jak to funguje?
Odpovědět
@monus124 taky si prosim info ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@lucik_k Ahoj, doporučuju vynechat ovoce, nebo ho aspon omezit, obsahuje spoustu cukrů. K snidani jsou super vločky s mlékem, chia semínka, klidně i krupicovou kaši. Oběd by měl obsahovat více přílohy než masa... a samozřejmě nejlepší je jíst každé 2-2,5hod, a mezitím nic neujídat... pít jen vodu @lluckaa15 dukan je super,na netu je spousta receptů i jak začit, stačí napsat: Dukanova dieta
Odpovědět
Profilova fotka
@mpbg ovoce nevynechavat, jen se s nim necpat vecer. jinak me se osvedcilo jist pravidelne,dost a cvicit. Ani se mi tak nehla vaha jako cm a lidi si vsimali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji například přihlásit se na faceboku do skupiny Dukanky nový začiatok...tam jsou super holky a hodně receptů a fotek nás co jsme zhubly nebo dukanova dieta rady a recepty taky skupina na facebooku-jsem u obou skupin a moc mi to na začátku pomohlo ;) Pročti si nějaké info na netu a pokud tě to zaujme běž do toho, u mne funguje jako jediná....Samozřejmě zdravý jídelníček, sport atd.....chápu, že je to fajn ,ale já i když sportovala, tak se nic moc nedělo, teď si vařím kuře na paprice, peču buchty, samozřejmě vše ala dukan a kila jdou perfektně dolů.Žádná hladovka ,které jsem už párkrát zažila( tukožroutská polévka, ananasová nebo vajíčková dieta, mačingová atd...atd) ;-)
Odpovědět
@lucineni nevynechat, ale jíst s rozumem, ani odpoledne už není dobrý. Také záleží na druhu ovoce.
Odpovědět
Já myslela, že teď je moderní Mačingová. Vždycky je nějaký hit, na který všichni skočí a zkouší. A pak přijde další hit a ti, co zhubli a zase nabrali to zkouší zas a znova a jde to hůř a hůř... Přiznávám, že mi to přijde k smíchu. Co zdravá, pestrá a dostatečná strava a pohyb? Ne podvyživování se a jednostranně zaměřené diety...
Odpovědět
@kacenkakaca Právě, určitě nechci takovou jednostrannou dietu, kterou člověk pořád držet nemůže. Jak jsem psala výše, snažím se jíst tak, abych neměla hlad, abych snědla ovoce, zeleninu. Spíš se budu víc pohybovat a cvičit, než jíst 3 dny samé bílkoviny. Nikomu to neberu, ale tohle není má cesta, jak docílit toho, abych se cítila dobře :).
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik_k tukožrouta držela moje mamka,zhubla přes 10 kilo.pak už ji ta polévka lézla aj ušama.nicméně do 3měsíců po vysazení tohoto nesmylu cca 20 nabrala:D Za mě doporučuji zdravá jídla-vločky,jáhly,bulgur,cizrna a kombinovat s tím se dá cokoliv;)totálně vynechat housky a všechno bílé pečivo;)samozřejmě nějaký pohyb k tomu a co má jít dole,to určitě půjde;)
Odpovědět
@machcu Já tukožrouta nedržím, to mělo být asi na @lluckaa15, já jsem se sem jen přimotala, že bych také ráda zhubla :). Ale i tak díky za rady, mně se taky hodí :).
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik_k jeee promiň:D
Odpovědět
Profilova fotka
@lluckaa15 tukožrouta držela moje mamka,zhubla přes 10 kilo.pak už ji ta polévka lézla aj ušama.nicméně do 3měsíců po vysazení tohoto nesmylu cca 20 nabrala:D Za mě doporučuji zdravá jídla-vločky,jáhly,bulgur,cizrna a kombinovat s tím se dá cokoliv;)totálně vynechat housky a všechno bílé pečivo;)samozřejmě nějaký pohyb k tomu a co má jít dole,to určitě půjde;)
Odpovědět
@lucik_k Taky je důležité jíst dostatečně. Když budeš jíst málo, tělo Ti tuky "nepustí", spíš Ti vše uloží. Nevím, jak dopodrobna chceš vysvětlovat složení jídla během dne, umím to dost podrobně :-D Ale tak aspoň nějaká obecná pravidla: Ráno nejvíc sacharidů, k večeru ubírat. S bílkovinami je to naopak. Je důležitý jíst komplexní sacharidy, tzn. vločky, rýže, celozrnné těstoviny a pečivo (nejlepší je žitné), brambory. Naopak se vyvarovat jednoduchým cukrům - ve sladkostech, ovoci, sladkém pečivu, atd. Jsou i v mléčných výrobcích, ale až tak to nemusíš hrotit. Bílkoviny čerpej (pokud nejsi vegetarián) z masa - kuřecí, krůtí, pstruh, losos, tuňák, vepřová panenka, poté luštěniny - čočka, cizrna, fazole, Šmakoun, olomoucké tvarůžky (pokud dáš), eidam 20 %, cottage, tofu, vejce, kvalitní šunka, tvaroh. Tuky čerpej z oříšků a avokáda. Ještě Ti napíšu nějaký vzorový jídelníček: Snídaně: ovesná/rýžová/jáhlová/pohanková kaše s ovocem, oříšky nebo lívance z ovesných vloček s rozvařeným ovocem (prostě ráno si můžeš dopřát :-) Svačina: žitný chléb se šunkou/sýrem/pomazánkou z cottage, tuňákovou, atd. + zelenina nebo např. jogurt s oříškama a menším jablkem/ nastrouhaný jablko s mrkví a se slunečnicovým semínkem Oběd: maso + příloha + zelenina Svačina: může být jako dopolední, jen bych nedávala ovoce... Večeře: tady je to sporný - někdo říká vynechat sacharidy, jiný je doporučuje, prostě co každému sedí. Já si dělám např. Šmakouna s cuketou a vajíčkem, tuňákový placky + kopec zeleniny No a cvičení je velké plus. Ovšem vždy se hubne jídlem, sportem se postava tvaruje a zpevňuje. Jídlo je 70 %, 30 % je cvičení. Tak snad jsem trochu pomohla
Odpovědět
Jestli máte někdo instagram, můžete se podívat, jak vypadá zdravé a chutné jídlo: https://instagram.com/nezbednice27/
Odpovědět
Profilova fotka
@nezbednice krasne napsaný :) večer i trochu tech sachru muze bejt...musi to kazdej zkusit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem nikdy diety jako takové(tukožrouti,Mančingová,sacharidové vlny a podobné věci) nikdy nedržela...před 3 rokama jsem během pár měsíců zhubla přes 6 kilo a to tak,že jsem si začala zapisovat co a kolik toho jím (na to jsou super stránky - kaloricketabulky.cz ) a do toho cvičila...ono je to o jídle,klidně si dám svíčkovou,ale nenavalím si toho moc,jen tak normálně..a když ujedu,tak se snažím si jít zaběhat nebo to jinak vycvičit...a tímto se řídím už ty 3 roky a furt super...někdy se mě stane(hlavně přes víkend),že třeba 2 dny v týdni ujedu a sním všechno možné,ale to tělo už je nastavené tak,že jak jím den, dva normálně,tak mám zase splasklé břicho..a dneska už ani tak moc necvičím jak dřív,klidně jen 15 minut na břicho a stačí:-)ale je fakt,že to trochu ovlivňuje i genetika a věk:-)Ale zase se na to nesmíme vymlouvat:D
Odpovědět
@nezbednice Hm, tak to já toho asi jím málo :/. Pokusím se vše vzít k srdci, moc děkuji :). A pokud nevadí, hodím si tě na instagramu do sledovaných, nějaké zdravé papů nikdy neuškodí :). Moc díky !!!
Odpovědět
Profilova fotka
@jouzis totiz prave tyhle sileny diety maj ve finále opacnej efekt - uplne ti rozhodi metabolismus. ...prave proto vecny dietarky pribiraj i z vody :)
Odpovědět
Profilova fotka
@laka_lacenda je to tak...mamka držela Mančigovou-pomohlo jí to krásně,ale jak s tím přestala,tak měla všechno tak rychle správně..teď si hlídá jídlo,cvičí pravidelně a jde to poznat..a vo tom to je:-)
Odpovědět
@jouzis Přesně tak, kalorické tabulky jsou super! Máme hodně podobný životní styl, ach ty víkendy :-) @lucik_k Teď na insta nic nedávám, protože mi ukradli telefon, tak nemám čím fotit. Ale příští týden bych měla mít nový, tak to tam pak zase rozjedu :-) Zkus si pár dní zapisovat na těch kalorických tabulkách a uvidíš jak jíš. Tady: http://www.mte.cz/bmr.php si vypočti hodnotu bazálního metabolismu, to je hodnota, kterou MUSÍŠ denně sníst a pokrývá základní výdej - energie, kterou tělo potřebuje, i když budeš celý den ležet u TV. Jsou tam uvedené i hodnoty pro hubnutí, ale myslím, že jsou trošku nadsazené. Když Ti vyjde třeba bazál 1400 kcal, tak jez cca 1600 - 1700 kcal a uvidíš, co to udělá. Může se stát, že ze začátku přibereš, ale to je úděl toho, že tělo dlouhodobě hladovělo. Pak se hubnutí rozjede a půjde to. Taky se spíš měř krejčovským metrem, nevaž se. Jestli cvičíš, svaly natáhnout vodu a logicky budeš mít na váze víc kg, ale rozhodně to nejsou tuky. Pak Tě to jen demotivuje... Přeji Ti, ať jsi co nejdřív s postavou spokojená. I když to my ženský nebudeme asi nikdy :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?