Mléčná dieta. Máte s ní zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky, máte někdo zkušenosti? Doporučila mi ji kamarádka a chtěla bych ji zkusit. Pokud se mi podaří sehnat dostatek mléka tak začínám v sobotu :-)
Odpovědět
Samozřejmě s ní krátkodobě zhubneš, nicméně jakmile začneš jíst normálně, nabereš vše zpět. Odzkoušeno na švagrové, která ji držela. Krátkodobě shodila, nicméně s časovým odstupem je stále stejně obtloustlá, jako bývala :).
Odpovědět
no vzhledem k tomu, že jsem mléko vytěsnila z jídelníčku, protože je pro člověka celkem těžko stravitelné a způsobovalo mi plno ekzémú, takovou dietu bych nedržela ani napsanou na papíře :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, také jsem držela mléčnou dietu, dá se vydržet jen se nesmí držet dlouho není to zdravé. Doporučuji zajít na konzultaci za odborníkem. Já osobně jsem byla tady http://mlecna-dieta-jidelnicek.cz/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Profilova fotka
Holky, kdybyste potřebovaly pomoct s hubnutím do šatů, rádi Vám v Brně a okolí pomůže. S námi zhubnete s rozumem, naučíme Vás jíst na celý život a postarat se, aby celá vaše nová rodina včetně budoucích vašich dětí jedla zdravě a s rozumem. Stačí se nám ozvat. !!!!!A prosím mějte rozum a nepouštějte se do žádných šílených diet, zhubnete jen na chvilku a pak se Vám to všechno vrátí a dvakrát tolik - na váze i na zdraví !!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?