Jak zhubnout do svatebních šatů?

AHojky všichni. Za půl roku máme svatbu a chtěla bych se dát trošku do pořádku, přes zimu jsem docela dost přibrala. Nemáte někdo prosím nějakou radu, jak zdravě zhubnout? Především bez drastických diet a podobně !! Děkuji za tipy :))
Profilova fotka
@michaela_5 chce to sportovat - nejlip aerobni sporty - zumba, aerobic, taebo, behani - co mas rada. tak 2x-3x tydne a k tomu zdrave jist. zdrave neznamena jen lupeni a zrni:-) ale rozhodne omez bile pecivo (psenicna mouka), sladky piti je skoro nejhorsi a vecer nezrat po 18:-) hlavne ne treba ovoce, ktery je plny cukru, kdyz uz, tak radsi rajce nebo okurku:-) klidne si sem tam dej neco dobryho, pokud to nebude tabulka cokolady obden:-) hlavne nepodcenovat ten pohyb:-)
Profilova fotka
to ovoce myslim vecer:-) jeste me napadlo, jist vickrat denne mensi porce:-)
@michaela_5 Překopat jídelníček...vyřadit nebo omezit nezdravé potraviny (sladkosti, uzeniny, ale i nízkokalorické a odtučněné věci, bílé pečivo, sladké nápoje, smažená jídla), zmenšit porce, zařadit více zeleniny a taky ovoce, ale hlavně zeleninu, luštěniny, jíst pravidelně (tj.5x denně) a pravidelný pohyb. To je základ. :-)
Profilova fotka
@michaela_5 ten pohyb je základ. a jestli tě třeba nebaví sport jako takovej, svižný vycházky na vzduchu nebo práce na zahradě taky dělá svý (a což potom takový techtle a mechtle, to je taky sportovní výkon:-D ). K tomu jídelníčku, souhlasim více méně tady s děvčaty, jen bych doplnila nevyhýbat se masu a rozhodně je lepší a zdravější pořádnej kus hovězí flákoty než kuře :-)
Profilova fotka
Jídlo je základ :), když změníš jídlo, půjde to samo. Od ledna jsem o 20kilo lehčí a je to paráda. Pohybu jsem měla tak akorát (jsem lenoch, takže to "tak akorát" je spíš nic než moc), ale totálně jsem změnila jídelníček. Ten jsem si teda nechala udělat na míru, ale doporučuju, půjde to líp. Na druhou stranu, když je pohyb základ, tak se nemusíš tolik omezovat na jídle, protože to vypotíš jinde :)
Profilova fotka
@lamorgaine cim se zivis ty?:-) taky jsem zmenila jidelnicek - ale ne kvuli hubnuti, ale ze zdravotnich duvodu:-) I kdyz me se to keca do hubnuti... mam velikost 36 a muj nejvetsi problem s vahou je, ze me skrtily kalhoty, ktery jsem si koupila pred 5ti lety... kez by to tak zustalo i nadale:-)
Ahoj:) mě stačilo, že jsem se přestala přejídat, místo čokoládových sladkostí jsem si vždy dala třeba jogurt, místo coly a podobných věcí začala pít minerálku a samozřejmě nasadila víc ovoce a zeleniny. Ale záleží jak moc chceš zhubnout.
Profilova fotka
@rozzaarka no vesměs jak jsi psala ty, hodně vlákniny, všechno celozrnný, ovoce jen dopoledne, odpoledne už jen zeleninu a tý teda hromady :). A kvalitní maso, žádný salámy nebo uzeniny. A jogurty a kefíry a tak :) Přestala jsem jíst všechno, co je z bílý mouky, ikdyž teď už si i občas dám, protože mám zase o dost víc pohybu (Tománek začal běhat, takže za ním pořád běhám :-D) a z velikosti 46 jsem na 38, některý gatě teda 40. Ale oblečení, co jsem měla, je mi většinou větší, ale zase to neškrtí :-D.
@michaela_5 ja si misto zipu na satech nechala udelat snerovacku a padnou mi jako ulite ;-) I bez diety :-D
Profilova fotka
@valerie27 mám ji pro jistotu taky, člověk nikdy neví :-D
Profilova fotka
Doporučuji dukanovu dietu... díky ní jsem zhubla z velikosti 42-44 na 38 :-) a ve svatební den jsem měla své vysněné šaty. Dolů šlo 18kg¨... držím si to už 4 měsíce vždy s rozptylem 2 kg.
Profilova fotka
ahoj holky, tak ján nejsem žádnýn příznivec diet, nikdy jsem žádnou nedělala, protože hladovět prostě nezvládnu. v létě chodím minimálně 5x týdně nordic wollking- ne po rovině,ale do pořádných kopců, jsme v Alpách, v zimě lyžuju min. třikrát do týdne, chodím na běžky a kila prostě dolů nešla.teď se mi dostala do rukou dieta, která se dělá tři dny a pak se 4 dny jí normálně a tak se to několikrát opakuje. dělá to tu momentálně plno lidí,na kterých jsem viděla výsledky.tak jsem si řekla ,že to taky zkusím. a světe div se, mám za tři série tři kila dole, to není moc,ale na cm mám 6 cm přes břicho pryč a to je docela dost.takže pokračuji vesele dále. dá se to v pohodě zvládnout,člověk nehladoví a když vidí výsledky,tak se těší na další kolo ;-) myslete si o tom co chcete, dávám vám to sem pro inspiraci. vydala to klinika natters v Rakousku a je do vědecky dokázané a není to zdraví škodlivé.funguje to na chemické bázi : 1den : ráno černý čaj nebo kafe bez cukru půlka grepu 1toast ,2kávové lžičky arašídového másla Oběd: půlka dozy tuňáka , jeden plátek toastu Večer: 2plátky masa, jedno jaké 1 kávový šálek zelených fazolí -dozá 1šálek červené řepy - dóza 1 malé jablko 1šálek vanilkové zmrzliny 2den ráno : černé kafe nebo čaj 1 vejce natvrdo 1plátek toastu 1malý banán oběd: 1 sýr cottage 5ks krekrů - slané sušenky večer: 2 ks vídeňských párků 1šálek brokolice 1šálek mrkvičky půlka banána 1šálek vanilkové zmrzliny 3 den ráno: černé kafe nebo čaj 5 ks krekrů 1trojúhelníček taveného sýra 1 malé jablko oběd: 1 vejce natvrdo 1toast večer: 1doza tuňáka 1šálek červené řepy -dóza 1šálek uvařeného květáku půlka medového melounu -ten žlutý půlka šálku vanilkové zmrzliny z koření se smí používat pouze sůl a pepř, pít denně až 4 litry vody- důležité, nesmí se žádné suroviny pozměnit, funguje to na chemické bázi . po třech dnech se jí 4dny normálně a pak se cyklus opakuje. dá se to v pohodě vydržet :)
Článek se načítá
Ta skladba jídelníčku je opravdu špatná ... vídeňské párky, vanilková zmrzlina na noc, slané sušenky, arašídové máslo ?????..... myslím, že výživoví poradci by nebyli nadšení :-) A ani si nechci představit pak ten JOJO EFEKT. Holky, diety jsou na nic ..... 5x denně zdravě a vyváženě jíst (vyvážený poměr bílkovin, sacharidů, zdravých tuků ... hodně zeleniny) a hlavně POHYB - hlídat si tepovou frekvenci v pásmu, kdy spalujete tuky ...... Ach jo, kdy už tohle konečně někdo pochopí ...........
@kockant svatá pravda..ještě k tomu není špatný L-carnitin na povzbuzení hubnutí :-)
tem na hubnuti do svatebnich satu je tu vice, prosim pouzi vyhledavac. Zamykam jako duplicitnu temu.
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?