Jak rychle zhubnout do svatebních šatů?

Ahoj dámy, SOS potřebovala bych zhubnout do svých svatebních šatů, asi jsem se v poslední době nějak nehlídala nebo co, pociťovala jsem, že jsem trošku nabrala, ale nemyslela jsem si, že tak moc, fakt jsem teď jak hroch a chci být na svatbě a v šatech hezká, nemáte prosím tip, jak dobře a bez jojo efektu zhubnout tak za necelé 3 měsíce? Já vím, že je to na poslední chvíli a že jsem hrozná, ale to teď slyšet nepotřebuju, už tak mám nervy nadranc, spíš nějakou tu radu, prosím prosím... :-(
Odpovědět
1
2
@nixie Úprava jídelníčku a pravidelnost jídla (5x denně) a aerobní cvičení (do začátku rychlá chůze, pak třeba běh). Záleží na tom, jestli jsi zvyklá cvičit. Kdybys byla z Prahy, tak ti dám kontakt na trenéra ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nixie já mám vyzkoušený běh a nemusím ani jídelníček měnit...:-) jinak doporučuji stejně jíst pravidelně hodně čisté vody a zařadit zeleninu...:-) pro rychle spalování stačí půl hod běh a pak třeba posilování, já mám dobrou zkušenost s 30denní výzvou jsou i na FB..:-) záleží na tom co máš ráda já preferuji hod běhu, ale když jsou ted ty vedra tak 30min. běhu na rozjetí spalování a 30min posilka...:-)
Odpovědět
@nixie To není zas tak málo času. Kolik měříš, vážíš a kolik potřebuješ zhubnout?
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s holkama :-) za tří mesice už to bude vidět! Určitě! Jinak na kamosce.hodně zafungovala Macingová... ale to je tady takové kontroverzní téma :-)
Odpovědět
Za tři měsíce bys mohla zvládnout tak 6kg zdravou cestou. Taky je možné, že jsi třeba i zavodněná, v takovém případě by to mohlo být i víc. Doporučuji zdravou stravu, pravidelně 5x-6x denně, pohyb. Rozhodně žádné hladovky a jednostranné diety
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji z vlastni zkusenosti macingovou. Před svatbou jsem ji držela a jsem za to ráda. Mela jsem dole cca 6 kilo a na cm to bylo neuveritelne. Mela jsem za měsíc dole jednu velikost.
Odpovědět
Tyhle vyjedený kila jdou dolů rychle, stačí zařadit pohyb a pětkrát denně zdravou stravu. Mě se podařilo zhubnout 19 kg, fakt jsem byla hroch a ještě jsem, ale to trvalo půl roku, za ty tři měsíce to šlo nejrychleji. Stačil rotoped, pak kolo a fakt snídaně, svačina, oběd, svačina a večeře.
Odpovědět
Profilova fotka
Já Macingovou nedoporučuji, není to vůbec zdravé takhle Jist, bylo mi z toho akorát špatně a pak jsem ani Nejedla, tak možná proto Úbytek, doporučuji si opravdu hlídat pravidelné jídlo po 2,5-3 hodinách k tomu trochu pohybu.. Doporučuji knížku Krabičková dieta, jsou tam chutné jednoduché recepty, které chutnají i příteli
Odpovědět
@nixie já mám taky necelé tři měsíce do svatby a najela jsem dnes na Jillian, primárně spíš kvůli zpevnění, ale věřím, že spadne dolů i nějaké to kilečko... můžem se klidně navzájem hecovat ;-)
Odpovědět
Jinak na Mačingovou opravdu pozor, spousta holek ti bude tvrdit, jak je to super, zdravé, úžasné, ale je to blbost. Je to akorát na jojo efekt a dlouhodobé zdravotní následky.
Odpovědět
A co Dukanova dieta? Já do ní jdu tento týden ;-) Ze všech stran na ni slyším jen chválu :-)
Odpovědět
@dasara To je snad ještě horší než "detox" výše zmíněné dámy. Nepochopím, jak do toho někdo může dobrovolně jít. Na co jsou diety? Člověk zhubne, přibere, vyzkouší další. A další. A další, nebo nějaké úžasné pilulky, vibrační pásy a podobně. Výsledek? Nadváha, nahnuté zdraví, zpomalený metabolismus. Paráda, jen do toho!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky mam za sebou milion ruznych diet a zbytecne....ted jsem najela na stravovani 5-6 denne hodne zeleniny... A kila jdou dolu
Odpovědět
@kacenkakaca Co je na ní špatného dle Tebe? Já jsem nikdy dietu držet nemusela, ale jsem rok po porodu a ráda bych se vlezla i do svého oblečení, ale hlavně chci shodit bříško, které jsem vždy mívala ploché. A tak se snažím něco udělat navíc včetně každodenního pohybu
Odpovědět
@dasara To by bylo na dlouhé povídání, můžeš si to vygooglovat. V kostce - je to jednostranná dieta, málo energie, zatížené ledviny, zpomalený metabolismus, jojo efekt. Je to dočasná dieta. Jako všechno, a po ní se ti bude hubnout zase o kus hůř.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkoušela jsem v životě zhubout 3x. 2x pomocí "zaručených diet" a hádejte co... Ano zhubla jsem, naštěstí se jojo efekt nekonal, ale ve finále jsem to stejně nabrala zpět. Dle mého názoru diety huntují tělo a jsou nezdravé. Teď, když jsem hubla po třetí jsem zkusila jíst prostě lépe, častěji a cvičit. A víte co? Ono to vážně funguje!! Počítala jsem si nejen kJ, ale také procento tuků, vlákniny, bílkovin a sacharidů v jídle za celý den. Jedla jsem v podstatě cokoliv, ale prostě jsem věděla, že když si snídani udělám trochu sladší, musím si po zbytek dne dávat pozor na sacharidy. Doporučuji server stob tečka cz! Ten mi hodně pomohl v počítání a sestavení jídelníčku. K tomu choďte alespoň 2x týdně cvičit a není co řešit - já chodila na intenzivní posilovací lekce v út a čt a přes týden jsem ještě občas vyjela na brusle nebo si zaběhala. Prostě nějaký další pohyb. A to máte vidět ty úbytky!! centimetry šly dolů, že jsem tomu sama nevěřila. Za měsíc jsem si kupovala o číslo menší trička, díky úbytku v pase a přes prsa. Za dva jsem si kupovala i menší kalhoty, díky zmenšeným bokům. V hubnutí vám pomáhá vyvážené jídlo a centimetry ubývají díky civčení. Navíc jsem se cítila lépe, zmizely mi nějaké drobné zdravotní obtíže a byl to prostě báječný pocit. A to všechno jenom kvůli správnému životnímu stylu - žádné dietě! Holky, fakt mi věřte! A další věc, která je na tom super, je ta, že i když teď nepočítám přesně co za den sním, tak nějak jsem se naučila jíst rozumně a zrovna teď třeba pojídám čokoládový croassant na snídani a kila nahoru nejdou! Protože cvičím a můžu si tak dovolit "zhřešit" a taky si myslím, že je to z důvodu, že to tělo zhublo zdravě a tak není splašené a nedělá psí kusy, že by mi cpalo kila zpět. Vyprdněte se na diety a zkuste "zdravě" jíst a cvičit.
Odpovědět
Profilova fotka
Jak píše @kacenkakaca . dala bych si opravdu pozor na tyto diety. Úspěch je třeba i zaručen, ale naprosto jsou tyto diety nevhodné. Pokud chce někdo ubrat na váze, chce na to jít s rozumem a čistou hlavou. A prostě i přemýšlet. Co se stane, když tělo nebude mít všechny živiny ? Zhubne.. ano... a dál ? Když už nebude mít z čeho brát ? začne to brát z jiných. Vlasy, nehty, pleť... klouby... o životně důležitých orgánech snad ani nemluvím. Já začala hubnout v březnu. Vždy jsem měla váhu kolem 55 kil. Cca. Loni jsem prodělala boreliozu ( celkem vážný průběh ) a nabrala i se zimním přežíráním celkem 13 kilo. Pro mě - aktivní člověk - to byla noční můra. Ta kila mi zavazela a nemohla jsem skoro nic obléknout. Navštívila jsem trenéra, který mi napsal cvičící plán přesně na moje tělo a začala prostě normálně a zdravě jíst. Hodně mi pomohl stobklub.cz a jejich sebekoučink. Jím 5 - 6 x denně, cvičím, aktivně žiji a dnes po 4 měsících mám dole celých těch 13 kilo + 2 jako bonus. O centimetrech ani nemluvím. Ty jsou nejdůležitější. Cítím se dobře. Neodpírám si nic, sem tam zhřeším, dám si zmrzku, koleno, pivo... a hlavně...hlavně...být celkově v pohodě. Dnes trenéři nejsou tak drazí, mě pomohl hodně. Sama bych ani nevěděla jak cvičit a hlavně co. Dnes je pro mě hodina na cross trenažéru denně jakési vyčištění hlavy... Před měsícem jsem začala s yogou a to je naprstá paráda. Držím palce při hubnutí.
Odpovědět
Krabickova dieta
Odpovědět
Profilova fotka
@krobinka Gratuluji, takovýto přístup je fakt super... snažím se navodit si taky takový přístup jako zdravě a 5 - 6 denně jíst a do toho cvičit - hlavně s radostí cvičit a ne z donucení, ale vždy mi to vydrží pár dní - tak nějak mi chybí ten do dvojky co by mě občas pošťouchnul... ale pokusím se vydržet a budu doufat, že kilečka půjdou aspoň pomalu dolů...
Odpovědět
Souhlasim s holkama.. ja jsem ''v mladi'' zacala drzet nesmyslny diety a prehnane sportovat, a sice jsem dost zhubla, ale zaroven se mi silene zpomalil metabolismus a kdyz jsem 'dostala rozum', tak jsem nabrala hned 8kg.. a nakonec si uz 6 let udrzuju normalni vahu tim, ze sportuju 2-3x tydne a jim rozumne.. tzn. jak psali holky, kdyz si dam rano cokoladovy croissant, tak si nebudu pak davat jeste cokoladu pres den.. proste se snazim potraviny stridat, jist normalni az mensi porce a dopravat si ''odmeny'' jednou za cas, ne porad :) To je fakt nejlepsi zpusob, jak zhubnout a drzet si zdravou vahu.
Odpovědět
Profilova fotka
@gabulkam vytrvej!! Odměna tě nemine a hned jak to uvidíš, tak to půjde snáz. A když budeš potřebovat pošťouchnout, tak napiš do IP, já do tebe šťouchnu, že uvidíš :D Chci se do toho znovu pustit, abych šla kilama zase dolů, takže znovu počítání a chystání jídel. Klidně se můžeme podporovat aspoň na dálku a vyměňovat typy a výsledky, třeba ti to pomůže ;)
Odpovědět
@vorvinka @zirafka1988 ahoj holky, ja jsem Macingovou zacala ted v nedeli, je pravda, ze prvni tyden je na energii takovy mene vyzivny, ale uplne citim, ze potrebuju se procistit, takze spis jsem si to uzpusobila, ze zadny lepek, mouka, maso prvni tyden. Uvidime. Mam i trenerku a ta mi taky poradila, takze to chce vseho s mirou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuji stránky www.stobklub.cz sama si vytváříte jidelníček dle informací které si tam zadáte. Nic lepšího jsem nepoznala a mohu vřela doporučit. Žadná dieta jen pestrá vyrovnaná strava a trvala shozená kila a jako bonus nic za to neplatíte je to jen na vás.
Odpovědět
Já doporučuji sebekoučing na stobklub.cz. Je to zadarmo a je super, že ti to spočítá příjem kilojoulů při aktivitě, kterou máš a hlavně poměr živin- bílkoviny, tuky a cukry. A ty už pak jen zapisuješ. Základem je jíst alespoń 5x denně a přidat zeleninu, alespoň 350 g za den (já už teď jím i víc). A hlavně, základem hubnutí v žádném případě není hladovění, to se pak kila vrátí. Já osobně paradoxně teď při dietě jím mnohem víc než před tím a hubnu. Dokonce jsem si ještě o něco zvýšila příjem kilojoulů oproti tomu, co mi to spočítalo, protože jsem po třech týdnech hubnout přestala. Od té doby, co jsem to zvedla, je zase kilo dole za týden. A samozřejmostí by měl být i pohyb, ale je to v podstatě víceméně pro zpevnění těla než zhubnutí jako takové, pro to si myslím, že je nejdůležitější vyvážený jídelníček a tělo v ničem nešidit. Můžu potvrdit, že navíc ačkoli jsem úplný čokoholik a čokoládu můžu pořád, za poslední dva měsíce jsem na ní nedostala chuť a když náhodou ano, s klidem jsem si jí dopřála, ale stačila mi jedna kostička a ne 4 jako před tím. Ono na tom vyváženém jídelníčku fakt něco je :-)
Odpovědět
Já jsem tak trochu "podlehla" tomu, jak pěkně zhubla má kamarádka a dala jsem se už před časem na Cambridge dietu, která mě nakonec překvapila, nezabrala mi skoro žádný čas, protože se jí především jejich speciální nízkokalorická jídla, která jsou nachystaná, aby odpovídaly z hlediska kalorií a i živin, aby tělu nic nechybělo, jednomu až dvěma jídlům, plus podle toho, jak rychle a jak moc chceš zhubnout začneš přidávat třeba ještě ovoce nebo "normální" hlavní jídlo, to ti všechno řeknou :-) s tady tou dietou jsem zhubla celkově asi 20 kilo, což se mi nikdy předtím s ničím nepovedlo :-) taky se mi líbily ty pravidelné konzultace v průběhu hubnutí, protože jsem se tak lépe donutila všechno dodržovat a taky jsem si mohla ověřit, jestli to dělám dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem vloni za 4 mesice zhubla 10kg. Chodila jsem do Naturhousu. V zadnem pripade jim nechci delat reklamu, protoze jejich poradenstvi je zalozeno na tom, ze si tam musis pri kazde navsteve zakoupit nejaky predrazeny produkt za 600-900 Kc. Na druhou stranu jsem fakt zhubla. Kdyz uz si koupis ten jejich placebak, tak si reknes, ze za ty prachy tu dietu vydrzis :-D Ted uz k nim nechodim, protoze si rikam, ze pri dodrzovani te jejich diety zhubnu i bez placebaku, ale bohuzel se k tomu nemuzu dokopat a uz mam zas 5kg navrch... To by se clovek musel hlidat porad a ja bohuzel nemam disciplinu :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som začala minulý ťýždeň a schudla som už 1,5 kila, do svadby mám 2 mesiace, takže by som sa mohla dostať na svoju váhu. Nedržím diétu, jem zdravo, nejem chlieb, nič z múky, namiesto sladkostí si dám ovocie, nejem vyprážané. Veľa zeleninky. A cvičím každý deň. Našla som si super tréning, ktorý mi vyhovuje, cvičenie s Jillian. Takto isto som schudla s ňou pred rokom, za mesiac asi 10 kíl...ale vtedy som držala 90 dňouvú dietu.
Odpovědět
Taky jsem zkusila cambridskou dietu, když jsem po porodu dětí nemohla dlouho shodit nabraná kila a pomohla :-) jako je pravda, že jíš převážně jejich věci, takže si je taky musíš koupit, ale zase ušetříš fakt čas s tím chystáním, jak psala Krabuska a když má člověk malé dítě, tak se mu čas navíc vždycky hodí :-) no a taky se mi líbilo, že jsem začala hubnout fakt už od prvního měsíce, takže mě to motivovalo abych pokračovala :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Diety, diety... není nad zdravou a vyváženou stravu, bez živočišných výrobků.
Odpovědět
Více se hýbat a zdravě jíst (5x denně, hodně ovoce a zeleniny). Nic jiného nepomůže než změnit přístup napořád. Maximálně si nechat trošku upravit šaty :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?