Hubnutí před svatbou - už mám dole pěkných pár kilo

Ahojky budoucí nevěsty, také jste se rozhodly před svatbou, že chcete trošku zhubnout? jak se Vám to daří? máte nějaké tipy či vychytávky, jak to jde snadněji? já se rozhodla využít služeb výživového poradce a jsem s výsledkem zatím nad míru spokojená, už mám dole 6kg a ještě chci sundat 3kg :-) A jak jste na tom Vy? :-)
Profilova fotka
ahoj, no já začala trochu cvičit jenže pak "nebyl" čas a nějak se k tomu nedokážu dokopat...potřebovala bych nad sebou nějakýho člověka s bičem aby mě pohlídal :-D teď se snažím zdravěji, míň, ale častějc jíst a taky to přináší "ovoce" no už jen k tomu pohybu se dokopat
šmankote, já hubnout tak si musím vzít družičkovské šaty :-D tak trochu opačný problém... :-D
lanamimi já si našla výž. poradkyni a není nic lepšího, ne každému sedne jakákoliv dieta a úprava jídelníčku, ale od profesionála se nemusíš bát.. megulka1 doporučuji zavést do jídelníčku syrovátku..
Profilova fotka
Já jsem po operaeci nohy, takže moc sportů pro mě zatím nepřichází v úvahu. Ale začala jsem chodit na delší svižnější procházky a upravila jídelníček na zdravější stravu, ovoce, zelenina, nic smaženého.... Jídla si díky tomu i tak užívám a kila jdou pomalu dolů. Tak držím palce :-)
Profilova fotka
mám dole 19 kilo, je ještě musím přidat pohyb, tak snad se zadaří ;-) držím všem palce :-D
Já se snažím hlídat s jídlem. Zkoušela sem cvičit, tak jak všichni s Jill, ale je tam hodně skákání a já to nedala s kolenama. Tak zatím jezdím na rotopedu a k tomu nějaké ty sedy - lehy a tak. Ale moc mě to nebaví, lepší by bylo cvičit podle něčeho. Kdybyste měla některá typ na nějaké cvičení, které jde zvládnou v paneláku (aniž by z toho měli požitek i sousedi pod náma :) ) a není to taková zátěž na kolena, tak prosím napiště, ráda vyzkouší. Někde sem tu četla o cvičení Piloxing, ale na netu sem našla jen krátká ukázková videa.
Profilova fotka
Ahoj ja jsem nehubla proto, ze se vdavam, ale spis se vdavam diky tomu, ze jsem zhubla:-) jinak bych do toho nesla...predstava 112 kilo ve svatebnich satech je k bliti. Od minuleho ledna mam 40 kilo dole
Profilova fotka
@nininka23 jak jsi to dokázala? to je nádhera a můj sen
Profilova fotka
@zdenicka1985 No mela jsem dobryho trenera:-) pribrala jsem hodne behem rocniho pobytu v cizine no a doma behem dvou let zkazu dokonala. Muj nastavajici se na me uz asi nemohl koukat, tak mi zacal varit, behat se mnoum jezdit na kole atd..slibila jsem mu, ze to vydrzim mesic a kdyz se vaha nehne, vykaslem se na to. Pokud to ale pujde, tak to musim vydrzet i dal....no a behem prvniho mesice jsem mela dole asi 4 kg. Nastudoval si zdravou vyzivu i cviceni a bylo.
Profilova fotka
@nininka23 tak to moc gratuluju, snad budu moct taky za čas říct takový krásný výsledek
Profilova fotka
@starkova123 chtěla bych se zeptat k tý poradkyni musíš pravidelně docházet? a kolik to tak přibližně stojí? všem mooc gratuluji ke schozeným kilům. já mám dole zatím jen 2 po měsíci je to myslím trochu demotivující. třeba se to ještě hne dolů :-D
Článek se načítá
@lanamimi napsala jsem ti to do pošty :-)
asi mám blbý dotaz, ale nikde to nemohu najít... viděla jsem v tv cvičení pilates nebo jogy (teďka si nejsem jistá co to bylo) na takových silnějších provazech... neznáte název a kde v Praze bych našla toto cvičení???
Profilova fotka
@starkova123 neni to TRX? :-)
já chtěla taky trochu upravit postavu do šatů měla jsem radost hned na začátku jsem zhubla asi 5 kg ani nevím jak a když jsem začala pořádně cvičit spíš šla váha nahoru ale zase postava je tvarovanější a svalnatější :-) ale nesmím to přehnat museli by se upravovat šaty a to taky zase nechci :-) jinak chodím do posilky občas si dám cvičení s Jil a Rutinou :-)
@elizabetamb to nevim, neznas nejaky odkaz?
Profilova fotka
@starkova123 http://www.youtube.com/watch?v=mQ4dQz... ? :-)
@elizabetamb hmm, tak to to není :-(
Profilova fotka
strašně moc lidí doporučovalo cvičení s Jillian Michaels ... pro začátek 30 days shred ... je to celkem záhul :-) je třeba k tomu přizpůsobit jídelníček, samozřejmě jíst !!! to když se budete omezovat v porcích není dobrý, jen se musíte snažit jíst zdravě, jakože bůček vyměníte za krůtí/rybí maso :-) zatím s Jillian začínám, tak sem zvědavá :-)
@tessie187 také cvičím, ale je to záhul :-)
Profilova fotka
@starkova123 aloe líbí se mi to...můj cíl jsou nějaký ty nenápadný buchty :-) :-D
Profilova fotka
@starkova123 Já včera začala cvičit s Jill :-) Dneska podruhé a jako přijde mi to docela fajn :-) Jsem ráda, že můžu podle nich cvičit, sama si vymýšlet cviky není tak dobré... Takže jsem zvědavá co bude po 30ti dnech :-D
Profilova fotka
@starkova123 Ahoj, tvé téma je duplicitní a proto ho zamykám. Obrať se prosím na to, co ti doporučila @makovaapanenka, které tímto děkuji za pomoc. Přeji Vám hezký den! J. :)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?