Vyzvednutí nevěsty pře obřadem

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, máme svatbu v září a nyní řešíme kdo se kde sejde před svatbou. Rodiče přítele bydlí v rodinném domě, Moji rodiče zase v paneláku. Rodiče přítele si stojí za svým, že mě před svatbou vyzvedne pouze snoubenec se svojí sestrou (svědkyní). a že oni nás počkají před zámkem, kde se bude svatba konat protože je to prý zbytečné. Důvodem je prý i to, že nechtějí aby jejich hosté čekali před obřadem a u nás se všichni nevejdou a auta prý nezaparkují... Nemá nevěstu vyzvedávat ženich se svými rodiči? Našim se to vůbec nelíbí, protože chtějí, aby přijel snoubenec i se svojí rodinou k nám. Jak jste to měy/budete mít vy?
Odpovědět
sejdeme se všichni až na mistě obřadu. Mě uvidi všchni až budu kráčet k oltáři 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mary19877 Ahojky, my máme svatbu taky v září a stejnou situaci - rodiče partnera bydlí v rodinném domě a mojí rodiče v bytě. Máme to domluvené tak, že přítelova strana rodiny se v den svatby ráno sjede u nich u baráku na zahradě. A poté budou vyjíždět společně s tím, že následně rodina (babičky, tetičky, bratranci, atd.) pojedou přímo na místo obřadu společně s partnerovým bráchou (svědkem), který vše bude korigovat na místě obřadu. A pro mě k mým rodičům přijede jen partner se svými rodiči :-) Jinak moje část rodiny bude také čekat přímo v místě obřadu. Od mých rodičů tedy pojedeme já s rodiči, přítel se svými rodiči, můj brácha (svědek) se svou rodinou a mé kamarádky.
Odpovědět
Profilova fotka
@estnka to je taky pěkné :)
Odpovědět
@lenicka90 teď trochu mimo. všimla jsem si, že budete mít taky svatbu v mlýně 8-) . já taky... kdy vás čeka?
Odpovědět
Profilova fotka
nás 1. 9. 2018 a Vás? :)
Odpovědět
@lenicka90 taky 1.9. jak vy. tak to je dobrá náhoda. vy tam máte i obřad? v kolik hodin? máte pak ten menši salonek, že? jinak jsem se dívala a taky budeme mit výzdobu do lila :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo jo máme i obřad ve 12:30 hod. a vy? tak to jooo takže jste druhá svatba, která tam bude v ten den a máte velkou stodolu a my malý růžový salonek :-) už máte všechno zařízené? :-)
Odpovědět
@lenicka90 píšu sz... 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?