Vývazky ano x ne? Máte je všechny?

Holky chci se zeptat máte všechny vývazky? myslim klasickou myrtu, maslicky, placky....nebo je nektera ktera to mit nebudete???
Odpovědět
Profilova fotka
Já myrty mít nebudu, ale vývazky samotné jsem si udělala (viz můj fotoblog), ale už jsem četla, že spousta slečen tady je dělat ani nebude :)
Odpovědět
ja prave uvazuju, ze nebudem mit taky zadne ...
Odpovědět
Profilova fotka
My rozhodně ne.. Nevidím důvod.. "označeni" budou pouze ženich a svědci.. aby hosté věděli, na koho se mohou obrátit.. Nevěstu snad poznají.. ;-)
Odpovědět
.....taky je nebudu mit, uz proto, ze malokdo si necha rad "spendlit" do obleceni!! 8-(
Odpovědět
takze na to kaslu tak holky :) jen teda svedkum a tem date co?
Odpovědět
Já teda přemýšlím,že je taky mít nebudeme.Vůbec nikdo.Jen já kytku a kdyžtak ženichovi do klopy jednu kytičku z mé..ale budeme mít malou svatbičku,proto to nijak neřeším..loni jsem byla bráchovi a byla jsem naštvaná,protože mi na šatech zůstala dírka od špendlíku..
Odpovědět
já je taky nechci, doufám, že stejný názor bude mít i přítel.
Odpovědět
My je mit nebudem.Prijde mi to zbytecne.Kdyz se na ne nezapomene tak se stejnak pak budou valet po stolech.
Odpovědět
My budeme také bez. Taťkové a svědek dostanou do klopy nějakou korsáž, mamky a svědkyně kytky. Nerada komukoli cokoli nutím a stejně by to spousta lidí za chvíli sundala.
Odpovědět
my je také mít nebudeme :-)
Odpovědět
My budeme mít, přijde mi to pěkné, budou to jen mašličky bez myrty a budou v barvě svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
@weronika84 Ahoj, vývazky jsou taková svatební klasika, takže si jenom řekni jestli třeba babička se nebude cítit ukřivděná, že nebude "označená" :-D Já tuhle klasika pojala trošku netradičně, takže ve finále jsem opravdu mašličky s myrtou neměla, ty se mi opravdu moc nelíbí :-)
Odpovědět
Článek se načítá
mně se to líbí, ale je pravda, že ty díry od špendlíku jsou otravný, takže jsem to zatím nevyřešila
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit myrty :o) mam rada "zive veci" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme je měli, myslím si, že je to svatební klasika. A dá se to zařídit i levně. Myrtu jsem nahradila buxusem, který rostl před mužovi domem (dá se oškubat i v parku, nebo kdekoliv ve městě i vesnici), místo drahých vývarků jsem koupila dvě taftové stuhy po 10m za 25 kč a nadělala přes 100 vývazků během jednoho večera. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s kacenkou115. Nejspíš budu postupovat stejně :-)
Odpovědět
@marketaaj My jsme meli v planu placky, ale jak tu par holek rika kdyz se na to nezapomene tak to dela hnusne diry na satech a spousta to sunda.. takze to uz resit nebudu :) dekuju holky za nazory
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Nehci zadne pripinani cehokoli, presne, me pak vadilo, ze mam diru na novych satech.. :-) super, diky, ze nejsem jedina.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my je mít budeme, protože se mi to líbí ( SNOUBENEC BY JE MIT NEMUSEL).. bude to jen vývazek v barvě svatby ( bílá a fialová) a dozdobené malou slunečnicí uprostřed ( moje svatební kytice) ... a taky přemýšlím, že místo špendlíku či spínacího špendlíku bych dala ten malý dřevěný kolíček ... NEZKOUŠEL TO NĚKDO ??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nas budou placky s motivem kola... ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli placky...:). A hosté z toho byli nadšení, každý si ji pak nechal na památku.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také jsme neměli, smysl vývazků mi vždycky unikal.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme vývazky měli (bez myrty, jen mašličky v barvě svatby), moc se nám líbily a hostům také. Během focení asi 3 svatebčané zvládli vývazky ztratit a strašně moc jim to bylo líto, takže jsme jim dávali nějaké zbylé. Takže za nás doporučujeme, ale pokud je mít nebudete, nestane se určo vůbec nic:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. My jsme je neměli. Ani myrty. A nikomu to nechybělo. Cizinci to neznají a nehodilo by se to k našemu tématu. Ale zase je to fajn, když je svatebčané mají, aby se poznali. My měli vše na jednom místě a byli jsme tam pouze my, takže to ani nebylo třeba.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?