Venecek jen pro nevestu?

Holky, co myslite - je kvetinovy venecek do vlasu na svatbe vhodny jen pro nevestu, pripadne druzicky, nebo ho muze mit i radovy host? :-)
Odpovědět
Já bych si to netroufla. Květinová ozdoba určitě ano, ale věneček je podle mě symbol pro nevěstu.
Odpovědět
Tak pokudto není to akce za strany nevěsty tak mi to u běžných hostů vhodné nepřijde.
Odpovědět
Profilova fotka
Vždy záleží na domluvě s nevěstou. Družičky mohou mít kytičku, květinový náramek nebo klidně i ten věneček :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky souhlasím s názorem,ze je to vhodne pouze v režii nevesty.... pro řadového hosta mi to přijde vyloženě nevhodné,pro dospělé druzicky a svedkyny jen pokud to tak chce nevěsta. Na mé svatbě měly věnecky jen malé druzicky.
Odpovědět
Radovym hostum bych je nedavala. Vzdyt damy prijdou uz na svatbu nejak ucesane a venecek se jim absolutne nemusi hodit k ucesu, stylu a barve satu, anebo proste jen nemusi mit rady kytky. S dospelyma druzickama/svedkyni bych se poradila, ale rozhodne bych jim venecky necpala "na silu". Malym ditkam klidne. V pripade nevesty bych velmi kriticky zvazila, zda se venecek vubec hodi k satum a take k neveste samotne. Sice je venec z kvetu v posledni dobe mezi nevestama velmi "in", ale uprimne ze vsech tech alb tu bych napocitala jen par, kdy byl opravdu pekny a neveste slusel.
Odpovědět
Profilova fotka
Chcete si ho vzít jako host?tak to bych nedělala :-) ;-) pokud to po vás teda nevěsta nechce
Odpovědět
Diky za nazory, holky. Potvrdily jste mi ten muj, jen jsem k tomuto tematu nic relevantniho nevygooglila, tak me napadlo se vyjimecne zeptat tady :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?