Vadil by vám host v podobných šatech?

Ahoj, koupila jsem si šaty jako host na svatbu, ale nedošlo mi, že jsou bílé, a některé nevěsty to těžce nesou. Tak se ptám - vadilo by vám, kdyby host přišel na vaši svatbu v těchto šatech? P.S. Nemám příležitost se zeptat nevěsty.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Je tam hodně kyticek, ten bílý podklad by mi rozhodně nevadil
Odpovědět
Profilova fotka
nevadilo
Odpovědět
Mně by to nevadilo. Ale přijdou mi dost krátké, na formálnější svatbu nevhodné. Pokud se jedná o letní grilovačku apod. tak proč by ne?
Odpovědět
@liaren Na fotce i modelce tak působí, ale já jsem malá, a byly ok. Moc krátké šaty nemám ráda a nenosím.
Odpovědět
Tyhle by mi nevadily. Kdyby byly cele bile tak ano, tyhle jsou sama kyticka, takze klidne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vůbec ne, protože mají bílý podklad? Myslím, že to už by bylo trošku přehnané, kdyby tohle nevěstě vadilo.
Odpovědět
Jasne, ze nevadily! Pokud teda nejsou tesne pod zadek. Myslim, ze pekne by k nim bylo i nejake treba cervene sacko. Probuh, kam to spejem, kdyz se lide boji vzit si na svatbu takovehle saty jen proto, ze je tam sem tam mezi barevnymi kvety troska bile? Nedokazu (a ani vlastne nechci :-D ) si predstavit tu silenou bridezillu, ktere by tyhlety saty mohly vadit.
Odpovědět
@lulu_84 bridezillu :-D
Odpovědět
Díky holky :-) Když tu někdy čtu, jak to nevěsty hrotí, a že "bílá je vyhrazena jen a pouze nevěstě," tak se pomalu bojím vzít si cokoliv :-D
Odpovědět
Vzor je naprosto ok, jen si podle obrázku moc nejsem jistá materiálem. Vypadají spíš jako k vodě, zdají se mi málo slavnostní.
Odpovědět
tohle by mi taky nevadilo.. ale jak byste se tvářili třeba na tyhle?
Odpovědět
@elwe Tak pokud jsi malá, tak si je určitě vezmi, jsou moc hezké. Mě by teda byly asi tak do půlky stehen. :D Se sáčkem a lodičkami budou super.
Odpovědět
Článek se načítá
@yves6511 Záleželo by na nevěstě, jaký typ šatů by měla ona. Pokud taky krátké, tak bych je raději nebrala. Pokud slavnostní, dlouhé, tak nevidím problém.
Odpovědět
Jako nevěsta jsem taky proti bílé na hostech.. Ale tyto šaty razí červenou, takže by mi vůbec nevadily :) A navíc jsou fakt pěkné ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@yves6511 Mně přijdou naprosto v pohodě :))
Odpovědět
@yves6511 Já bych se v nich šla vdát. :-D Ne, v případě nevěsty v klasických svatebních šatech v tom nevidím problém. Ale pokud by měla nevěsta krátké nebo barevné šaty, volila bych něco jiného.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem psala primo do instrukci pro svatebcany, ze mi nevadi ani bile saty (snad kazdy vi, kdo je nevesta, ne???), jen at si neberou cerne. Ja videla na fb fotku svych znamych pred zamkem, pry "jdeme na svatbu", mlada holka v celych cernych satech a samozrejme partner v kvadru! Tak pokud by na mou svatbu prisel nekdo ohaknutej jako by sel na pohreb, to by mi teda vadilo.
Odpovědět
@lulu_84 Úplně si představuju, jak šílená bridezilla kouká svatebčankám před kostelem pod sukni, aby zjistila, jestli některá náhodou nemá bílé spoďáry... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tyto šaty jsou super☺sama je mám, ale materiálově naprosto nevhodné na svatbu. Leda, že by to byla nějaká letní, uvolnění svatba s gril party. To jsou šaty na léto, ale ne na slavnostní událost jako je svatba. Kdyby byl jiný materiál tak super.
Odpovědět
Oboje šaty na fotkách mi přijdou v pohodě. Ale mě by nevadilo, ani kdyby někdo měl bílé šaty :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevadilo :)
Odpovědět
@fifirebarbora hehe my se tu smejem, ale ja treba nedavno cetla diskuzi (na zahr.serveru), ve kterem se nevesta rozcilovala, ze si jeji sestileta (!) neter chce vzit na svatbu nejake oblibene delsi svetle saty s kytickama a kanyrama a ona nevesta je nastvana, protoze za princeznu ma byt prece ten den jen ona :-D :-D Dospela zenska a je nastvana na sestilete dite, proste no comment.
Odpovědět
Mně by vadilo kdyby někdo přišel v dlouhých bílých, ani krátké bílé by mi nevadily. Tyhle jsou uplně v pohodě.
Odpovědět
@elwe Kamarádka měla skoro stejné jako sis koupila ty, rozhodně mi to nevadilo, ba naopak, moc jí to slušelo=) já měla čistě bílé šaty a rozhodně bylo poznat, kdo je nevěsta:D navíc tam je tolik kytiček, že to snad nemůže nikomu překážet;) vadilo by mi jen, kdyby tam byl někdo v čistě bílých dlouhých šatech s věncem na hlavě :D
Odpovědět
Ta červená barva tam je hodně vidět, tak si myslím, že bez problémů :-) Jako nevěsta jsem řešila podobnou situaci :-) Moje ségra, svědkyně, bude mít smetanové šaty a na sukni bude mít fialové květy. Taky se mě mamka ptala, zda mi to nevadí. Pokud to nejsou vyloženě a jenom bílé šaty, tak mě to nevadí :)
Odpovědět
úplně v pohodě, spíš bych řešila délku, aby ti z toho nelezl zadek. To se na svatbu nehodí. Jinak bych k tomu určitě vzala nějaký svetřík (pokud to tedy nebude svatba v srpnu za parného poledne). Vadily by čistě bílé nebo čistě červené šaty - tyhle jsou letní a holčičí. :)
Odpovědět
@happiest_girl smim se zeptat, proc by mely vadit ciste cervene saty? S tim jsem se jeste nikdy nesetkala.
Odpovědět
@happiest_girl ty cervene by me taky zajimaly... mela jsem na svatbe cervene a rozhodne mi to neprislo divne.
Odpovědět
Profilova fotka
@yves6511 Souhlas s už zmíněným. Kdyby měla nevěsta taky krátké, podobného jednoduchého stylu na nějakou zahradní svatbu, připadalo by mi to přinejmenším divné a poněkud nevhodné, kdyby měla šaty dlouhé nebo zdobenější, jiného stylu, tak ne.
Odpovědět
Profilova fotka
První šaty by mi nevadily, ale nelíbí se mi. Vzala bych je na zahradu nebo někam k vodě. Ty světle zelené mi přijdou na svatbu naprosto ideální. Vůbec nechápu, co by na nich někomu mohlo vadit (i kdyby nevěsta měla krátké šaty). Viděla jsem je v Orsay a jsem si jistá, že se svatebními by si je nikdo nespletl :).
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?