Ubytování - komu platit a komu ne?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, zajimalo by me komu se platí ubytování, jestli jen rodině a zbylí hosté si to platí sami? Finance na placeni vsem nebudou, tak jestli to nekoho nemůže nejak urazit.. a taky by me zajímalo, kdy zařizovat? Bylo by asi dobre zamluvit ubytování předběžně a pak to upřesnit? Nebo jak se to dělá? Počet lidí se ví asi na poslední chvíli co :/ ale zas aby do penzionu nevpadl napr. zajezd turistů.. vubec nevim co s tím teda..
Odpovědět
My mame v cene pronajmu 60 posteli+ asi 10 pristylek v penzionu. Ostatnim kamaradum budem hradit ubytovani tez, je to ve snizenych podminkach takze to za raketu nebude. Nejblizsi rodine+svedkum bych ubytko urcite zaplatila. Pro ostatni bych dala typ na ubytovani v okoli nebo se zeptala v misti skole, kulturaku zda by tam nemohli prespat na matračkach ve spacaku, to nebyva drahe a v pozdnich hodinach je stejne jedno kdo ke se natahne. :) jinak bych pokoje zamlvila klidne hned, 14 dnu predem uz se pocet vi, pokud teda nenastane vyjmecna situace a hotel po tobe nebude chtit za zruseni zadny poplatek.
Odpovědět
Já bych zaplatila ubytování všem nebo zařídila odvoz.
Odpovědět
Profilova fotka
My řekli, že bohužel už nezvladneme zaplatit ubytování. Bylo přímo v místě svatby. A překvapivě všichni řekli, že si ubytování rádi zaplatí. My za to zaplatili snídani. Ale ubytování bylo za dobrou cenu, takže to bylo pro všechny dostupné. Už s předstihem jsme rezervovali pokoje a poté dali termín do kdy se hosté musí vyjádřit. Byl to moc hezký víkend. Se všemi jsme si dali snídani a rozloučili se.
Odpovědět
Profilova fotka
My platime pokoj zenichove mamince a bratrovi s rodinou v miste svatby (je to celkem palka, ale jinak to nejde, proste komplikovane). Valna vetsina hostu bydli ve meste, kde mame svatbu (v centru), takze to neresime. A par kamosum prespolnim navrhneme ubytovani na mistnich kolejich (jsou ciste, upravene a z mista svatby tam jede primy nocni autobus), pokud budou mit zajem o ubytovani, tak ho zaplatime, pokud ne, tak uz si to budou resit po vlastni ose. Ale zase nezveme vsechny na obed (taky vecne tema)...
Odpovědět
Profilova fotka
my také nezveme všechny na oběd, jednak v místě svatby je v restauraci stejně omezená kapacita a ani bychom na to neměli.. takže ostatní se budou moci projít po okolí.. je tam krásná příroda.... myslím, že to pochopí :) pokud ne.. nic s tim stejně nauděláme.... řešíme asponň nějaký rautík pro na hostinu "nezvané".. velký raut bude pak navečer pro všechny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?