Svědkyně chce na svatbu mít tiaru

Ahoj, nevím jestli jsem přecitlivělá, ale přijde Vám normální, že si svědkyně chce vzít na moji svatbu docela velkou tiáru? Já chci jen tak něco decentního a nepřijde mi vhodné aby vedle mě stál někdo s korunou na hlavě.
Odpovědět
Taky bych z toho nebyla nadsena, obzvlast, kdyz i ty mas mit neco ve vlasech. Slusne bych ji poprosila aby si to rozmyslela ..
Odpovědět
Tiara je podľa mňa gýč, určite by som jej povedala, že sa mi to nezdá vhodné.
Odpovědět
Profilova fotka
Upsssss......😱
Odpovědět
Rozhodně to vhodné není... o to víc když ty si to nepřeješ. Nicméně předpokládám, že za svědka ti jde někdo natolik blízký, že by měl pochopit a respektovat tvé přání. :-)
Odpovědět
Já tyhle manýry fakt nechápu. Jako, každá chceme, aby nám to slušelo, ale svědkyně s tiarou? To jsem fakt ještě neviděla. Navíc souhlasím s @mia_von_prag že tiara je kýč a sluší jen málokomu.
Odpovědět
Díky moc za pochopení a potvrzení že se že mě nestává šílená nevěsta co jí vadí hlouposti :-) ona svědkyně občas dřív jedná než myslí, tak doufám že jí to dojde že to není ok. A když ne tak jí to hold vysvětlím, že ji by se tohle asi taky nelíbilo.
Odpovědět
Jen ať si ji vezme, bude sranda. Sama bych jí pomohla v hračkářství nějakou pěknou vybrat. Jako pro princeznu. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
asi jí hráblo a taky touží po vdávání :-D Ale jako fakt bych jí řekla že se to nehodí , že symbol princezny máš mít ty, ne nikdo jiný.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to třeba přijde otřesný i na nevěstách, svědkyni bych řekla, že si ji vzít klidně může. Ale leda tak na rozlučku a musela by minimálně svítit a blikat. :-D
Odpovědět
Svědkyně je praštěná (pardon) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro ty co sledují The big bang theory, si i na Bernadettině a Howardově vzala Amy jakožto družička tiaru :-D Přišlo by mi to taky trochu moc, ale klidně bych ji nechala, pokud se jí to líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikoleta1989 presne na tohle jsem si vzpomnela😁
Odpovědět
Článek se načítá
Jakože fakt? Je praštěná nebo co? :D ...mě by tohle v životě nenapadlo, vždy´t je to kýčovité a ošklivé :-D :-D Nebo jí řekni ať si ji vezme, bude to její trapas a ne tvůj ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda nesouhlasím s tím, že tiary jsou ošklivé a kýčovité, viděla jsem opravdu hodně naprosto kouzelných tiar, korunek, čelenek, věnečků a podobně - ostatně proto si je občas berou i samotné nevěsty. ;) V čem ale naprosto souhlasím je fakt, že je to těžce nevhodné pro svědkyni nebo jiné hosty. O to víc, pokud si to nevěsta vyloženě nepřeje! Pravda, občas vidím sladěné dospělé družičky a není to špatné, stejně tak je to milé na malých holčičkách, kde by mě opravdu nenapadlo to řešit, ale tohle ten případ není.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?