Svatební oběd jen pro nejbližší. Co udělám s ostatními?

jak se to dělá když chci pozvat kamarádky ze školy na svatbu a jsou z daleka, ale my máme oběd jen pro nejbližší rodinu a ty nej kamarádky,i kvůli penězům a na odpo od 15 hod máme kamarády ale když se chtějí ty kamarádky přijed podívat na obřad tak pak jim přeci nemůžu říct ať pak přijdou ve 15 hod na hostinu...nebo je mám vzít rovnou na oběd jak se to dělá?prosím o radu
Odpovědět
Profilova fotka
My, co jsme byli na svatbě našich přátel, tak ve 12.00 byl obřad a potom oběd jen pro rodinu, my jsme se mezitim courli po městě a dali si v hospodě oběd a pár piv. Pak byla zábava pro přátele až od 16.00. Nikomu to nevadilo a připadalo nám to normální. Budeme to mít taky tak. Oběd máme jenom pro rodinu, kámoši budou až odpoledne na zahradě. Ty 3-4 hoďky nikoho nezabijou, když se bude chtít podívat na obřad.
Odpovědět
@alishka děkuji za radu tak já to tak udělám...buď si počkají nebo ne :) asi to tak bude lepší protože za chvíli by nás bylo na oběd kvantum a to bych se nedoplatila...tak dík za cennou radu :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme to planovali jako alishka, pak jsme nakonec ale meli vsechno na jednom miste a ne uplne ve meste, takze jsme to udelali tak, ze obed byl jen pro rodinu uvnitr a na terasku restaurace jsme dali male obcerstveni pro kamarady.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?