Svatba s půlročním miminkem, užijeme si ji?

Profilova fotka
dobrý den, s přítelem se chceme brát 16.8.2014, malá bude mít půl ročku... myslíte že si svatbu užijeme? vdávala se některá z vás s půl ročním mimčem?
Odpovědět
Dobrý den, mám stejnou zkušenost - letos v září jsem se vdávala, Kubíkovi bylo 6m.... - měla jsem na celý den s sebou "kamarádku jen na hlídání" - aby si obřad rodina (babičky) užili bez starostí....a bylo to naprosto OK...jen nepříjemné každé 2-3h svlékat šaty a kojit :-)...ale jinak naprosto OK - v místě hostiny jsme měli i zarezervovaný pokoj pro nás - přes den jsem tam kojila a od 19h tak Kubík spinkal (elek.chůvička nás upozornila když dostal hlad) ...takže bych se toho nebála...naopak ted je už malému 9m a to už je "živel"...chce se hýbat...už by to bylo horší....taksi to užijte...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, když se vdávala kamarádka v té době mela 4 měsíční miminko. Svatbu si užila někdy do 2 ráno. Malou vždy jen nakrmila a o zbytek už se postarali babičky. Večer po večeři jí malou babička uspal a předala jen chůvičku. Měli to i s ubytováním. Já se budu vdávat v červnu a v tu dobu budeme mít 11 měsíční holčičku. Tak doufám, že bude dobře spinkat. Ale taky to nechám na babičkách.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme svatbu oddalovali, protože jsem chtěli, aby malý aspoň už chodil, ale teď zpětně by se radši vdávala, když byl ještě miminko. Budeme mít svatbu v červenci, to mu budou přesně 2 roky a upřímně už teď se toho děsím jako ničeho jiného kolem svatby. Ale ono taky záleží na dítku, každé je jiné, my hold máme malou motorovou myš :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mame to stejne , 19.7.2014 svatba a v te dobe nase mala bude mit 2roky mamka me furt uklidnuje ze se radsi bude starat o divocha ktery blbne nez o drobecka proto sme I svatbu oddalovali tak uvidime
Odpovědět
Profilova fotka
Z vlastní zkušenosti můžu říct, že radši svatbu s co nejmenším prckem nebo pak až třeba od 4-5 let nahoru, kdy už má dítě trošku rozumu a udrží pozornost, poslechne... Svatbu jsme měli, když bylo dcerce něco málo přes 3 měsíce a neměnili bychom. Uličkou ji nesl v náručí manželův svědek, takže jsme měli i nádhernou družičku. Samozřejmě jsem si předem ale vše naplánovala a sepsala časový seznam. V kolik vstávat, kojit, kdy odjet ke kadeřnici, tam po učesání nakojit, dojet domů na líčení, nakojit, obléct šaty. Obřad jsme měli až v Olomouci a kvůli dcerce ve 13:30, takže jsme jeli pěkně po kojení a cestou se v autě krásně vyspinkala, po příjezdu jsem nakojila při posezení s matrikářkou a počas obřadu byla dcerka tedy spokojená jako sluníčko. Kvůli kojení jsem měla šaty bez ramínek a pěkně seděly, že jsem nemusela nic rozvazovat a svlékat, stačilo jen prso vytáhnout :-D Po obřadu, obědě a focení jsme přejeli auty zpět kousek od místa bydliště, kde jsme měli večerní zábavu. Hospůdka patří manželovým známým, takže jsme v 8 hodin dcerku oblékli do pyžámka, "pod barem" :-D , který byl kvůli ní uzavřen, jsme rozložili cestovní postýlku, nakojila jsem a servírky jí hlídaly. Jen po hodince přiběhly, že se kroutí, tak jsem jí dokojila a svatbu jsme si pak užili až do 4 do rána, kdy jsme jeli domů. Celou dobu hezky spinkala. Než jsem ji dala doma do postýlky, tak jsem ji nakojila a spali jsme až do 12:30 :-) Teď je dcerce rok a půl a je strašně zvídavá. V neděli jsme byli na oslavě narozenin a pořád jsme ji museli hlídat, protože chodí a šmejdí... Teď bychom si svatbu určitě už tak neužili... Člověk ale musí zvážit, jaké je zrovna to jeho miminko. Naše dcerka nikdy neplakala, hezky spinkala, stačilo ji jen nakrmit. Slýchávám i dost maminek, kterým miminka pláčou i nakrmené, přebalené... ty by s tím asi problémy měly. My to naštěstí neznáme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít svatbu s 3-4 měsíčním mimčem, chci od začátku kojit i přes lahvičku, abych mohla po obřadě dát mimčo na hlídání a vyzvednout si ho až ráno, tak doufám, že vše půjde podle plánů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem byla na svatbě kde měli ani ne půl roční miminko, nevěsta si domluvila slečnu na hlídání, oslava tedy byla u nich na zahradě, takže si mohla kdykoli odběhnout a zkontrolovat je a bylo to super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít na naší svatbě našeho v té době ročního syna a uz te se děsím jaké to bude, hlavně ohledně kojení protoze je ještě hodně často kojený a myslím ze to tak i do svatby bude protoze nic jiného ani nechce, tak to se děsím jak budu ve svatebních šatech kajsi odbíhat kazdou hodinu a půl aby se napil =-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?