Svatba s malými dětmi, jak jste to řešili?

Profilova fotka
Ahoj všem, určitě nejsem sama, kdo bude mít na svatbě vlastní malé děti (dcera má 7 - to už je v pohodě, ale syn bude mít čerstvě 2). Jak jste to řešili s péčí o děti - bude potřeba na něj dost dohlížet, je to divočák, k tomu občas přebalit, nakrmit, případně převléct, zabavit, dohlídnout na pití, zajistit odpolední spaní... zastaly to u vás babičky nebo tetičky nebo jste se o své děti starali sami? Taky řeším, jak to udělat večer - dcera už je "velká", ta tam může s námi pařit třeba do půlnoci (případně dokud neodpadne ;-) ), ale syn je hodně navyklý na svůj režim a víc jak do 19-20hod ho určitě neudržíme. na místě oslavy není místo na spaní, čili bude muset odjet s někým- buď s některou babičkou k ní domů nebo k nám domů. jenže není nevhodné takhle někoho "vyhodit" uprostřed oslavy, aby se mi jel postarat o dítě? :-S
Odpovědět
Ahoj. Mame jen jedno dite-na nasi svatbe bude mit 18m. Mam zajistene, ze mi na ni bude dohlizet kamaradka, ktera ma o rok starsi holcicku (bude tam take). Soucasne jako pojistku budu mit mamku. Takze veskerou peci budou mit na bedrech ony-nabidly se mi samy. Spani-mame to jine, spani mame v miste, takze to poresime chuvickou. Ale nebudou tam jako deti jedine a ubytovani je omezene, takze vychazime z toho, ze ti, kteri budou muset spat mimo areal budou mit proste kratsi vecer a s detmi odjedou. Ale myslim, ze pokud se planuji male deti na svatbe, ze se s tim pocita. A pokud je maji na starosti babicky, urcite s tim nebudou mit problem a udelaji to rady ;). A pokud ne, pozadat nekoho jineho :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
ahoj, my jsme to resili tak, ze jsme meli oslavu a spani v jednom miste. Male bylo 8 mesicu. Celkem jsme meli 20 deti a diky tomu, ze jsme to meli na jednom miste, takze to bylo dobre.Vecer se jen seslo vedle sebe 12 chuvicek :-D Celou svatbu se nam o malou starali babicky a dedeckove - dopredu jsme to s nima domluvili. No a pokud bude muset nekdo s malym odjet - doporucuji nekoho kdo ho ohlida a nebude vam vadit, ze pojede domu. co treba nejaka chuva? kamoska? nekdo kdo na svatbe treba ani nebude... Proste to jeden den prezije. At si to uzijete.
Odpovědět
My jsme měli na svatbě asi 8 dětí ve věku 2 až 7 let. Z toho 2 naše raubíře. Říkali jsme si, ono to nějak dopadne, ale asi 4 dny před svatbou jsme to přehodnotili a sehnali jsme 2 chůvy, které nám děti hlídaly. Řeknu vám, byly to nejlèpe investované peníze z celé svatby. O nic jsme se nestarali, chůvy přebalovali, krmily, převlíkaly, chodily na procházku, uspávaly přes den ty menší, hrály si s dětmi, no paráda. Byly jim plně k dispozici. Tohle by asi nikdo ze svatebčanů nezvládl.
Odpovědět
my máme domluvenou paní...je to podle mě nejlepší řešení, protože všichni se můžou bavit a za další, babičky dědečkové můžou taky hlídat, ale pokud mají chvilky, kdy se chtějí bavit, je tam paní, která se postará - pomůže....nezatěžujeme tím pádem nikoho z hostů.... mimo jiné, našim slečnám je 7měs a 22měs....a na svatbě bude dalších asi 30 dětí...máme při salonku ještě místnost, kam dáme hračky, koupili jsme jim tam i balonky....takže by se to mělo zvládnout
Odpovědět
Profilova fotka
@terap ahoj holky pridavam se do diskuze, asi jsem ve spatne skupine, ale snad mi tu nekdo poradi: jsme svatebcane, dcera ma 2 roky. Ziju uz dlouho v zahranici, takze nemam tucha co se nosi na ceskych svatbach (venku) predpokladam ze to bude velmi neformalni a uvolnena svatba, ale prece. Nejradsi bych dorazila v dzinach a male nasadila nejake pohodlne kratasy, stejne bude hned spinava. Na motylky a krajecky nejsme. Takze babo rad, co oblect rodicum i diteti, dalsi otazka co me zajima: svatebni dar, asi penize, ale kolik je vhodne dat? Nemam poneti, na svatbe jsem byla naposledy pred 10 lety. Diky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bubbly : ahoj, asi bych to pořešila nějakými letními šaty, ať už pro dcerku či pro tebe, nebo legíny a k tomu halenku :) A penízky, řekla bych, že je na každém, kołik bude chtít dát jako dar a také, kolik si může dovolit :) Většinou to bývá kolem 1000 kč za osobu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?