Svatba s 5-ti měsíčním mimčem

Profilova fotka
Ahoj holky, máte některá zkušenost se svatbou s takhle malým prcekem? S přítelem se chceme příští rok vzít (máme datum 26.8.2016). Teď se mi ale konečně podařilo otěhotnět a termín mám na začátek 3/2016....
Odpovědět
Profilova fotka
Miminko můžete mít u obřadu na rukou, hodně maminek to tak dělá, na beremku jsem už viděla několik svatebních alb, kde to tak měli. A u oběda nebo u focení určitě pomůže babička nebo někdo z rodiny. V 5 měsících to ještě není tak složité, horší, když už dítě běhá, to pak vše hlídá trochu hůř :-)
Odpovědět
Ahoj, Svatba nás čeká 22.8.2015, máme syna, který se nám narodil 24.1.2015, takže v době svatby bude mít 7měcíců. Po svatbě ti mužů popsat jak jsme to s malým zvládli. Na svatbě budeme mit přímo pro něj chuvu, která se nám o nej bude celou dobu starat.
Odpovědět
My jsme na tom stejně, taky budeme mít na svatbě pětiměsíčního potomka :) Na obřad máme hlídací tetu, která ho bude mít v náručí nebo kočárku a na obědě se o něj budeme střídat podle potřeby :)
Odpovědět
Sestra se vdávala a mela synka 3 měsíce starého. Starala se o něj svagrova a úplne v pohodě. ;-)
Odpovědět
Plus pár fotek, že to šlo v poho: :-) http://www.beremese.cz/blog/zamilovan...
Odpovědět
Profilova fotka
@ariellaida to je krááásný :-) Děkuju za ukázku. Snad brzo po porodu zhubnu abych mohla vybrat nějaký šaty
Odpovědět
@sleepers Jj, byla to paráda a úplná pohoda. Já se starat nemohla, páč jsem fotila. :-D Ségra krásně zhubla do 3 měsíců, takže jestli máte svatbu v srpnu, tak to ještě nějaký to kilčo shodíš. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?