Svatba a děti

Profilova fotka
Dobrý den, nějaké tipy na program pro děti na svatbě? Budeme jich tam mít 7,všechny do věku 5 let. Zajímalo by mě jak je zabavit, aby se nenudily. Mám doma dvouletou holčičku a vím, jak je těžké ji zabavit.
Odpovědět
Je fajn mít tam nějaké "holky na hlídání" (nejlépe z řad kamarádek, nikoli hostů). My jsme dětem nachystali odrážedla, omalovánky, krabici s hračkami, kostky, křídy na kreslení na chodník, míč, ... + si docela hezky vyhrály mezi sebou navzájem.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě doporučuji "někoho na hlídání" na mnohých svatbách kde sem byl, se to osvědčilo. Maminky a tatínkové si odpočinou a můžou se bavit :) Človíček co bude mít děti na starost by neměl být z hostů (je to práce na celý úvazek když je více dětí). Může to být pracovnice třeba ze školky, družiny (pokud je sobotní svatba) ti už ví co děti zabaví. Nebo jak zmiňuje ivette: "zarážedla, omalovánky, krabici s hračkami, kostky, křídy na kreslení na chodník, míč". Na místech kde mají restaurační provoz a běžně dělají svatby už často s dětským koutkem počítají.
Odpovědět
My kromě omalovánek máme připravené ještě takové ty vyškrabávací obrázky (černá plocha, kde po vyškrábání "vyleze" obrázek), pak "to do list", kdy mají děti určité úkoly, například najít pěknou kytičku a dát ji mamince/nevěstě, plechovky a míček na házení, tetování...
Odpovědět
My jsme vyčlenili koutek s promítačkou a plátnem, na zem jsme dali deky a polštáře a promítali pohádky a mělo to dost úspěch u dětí i rodičů (jakmile jsem vyslovila Ledové království 2, o dětech už nikdo nevěděl 🙂)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?