Stejná barva hostů

Profilova fotka
Ahoj holky, měla jste některá svatebčany v barvě svatby? A jak jste to formulovali do pozvánek?
Odpovědět
mezi hosty jsme ústně roznesli, že bude fajn, když si vezmou nějaký barevný doplněk - náramek, kravatu,.. Ale nenutila bych hosty, aby se oblékli do jedné barvy. Popravdě, představa hostů sladěných do barvy ubrousků se mi zdá dost šílená.
Odpovědět
Jako host bych Ti asi pěkně poděkovala. :-) Pokud nehledím na to, že sladění hosté na fotkách působí opravdu zvláštně a kýčovitě (to je věc vkusu), diktovat hostům, co si mají vzít na sebe mi přijde už na hranici slušnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Vypadá to blbě a lidi se v tom cítí blbě.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucieroh Loni jsme dostali pozvání na svatbu, ve kterém bylo uvedeno, že svatba bude v barvě lila, takže jestli najdeme doma něco světle fialového, bude to fajn, ale není to povinnost. Samozřejmě jsem to hned využila k nákupu lila svetříku (svatba byla na podzim), čelenky a kravaty (pro manžela k svátku) a ještě jsem si předtím nechala nalakovat nehty lila :-) Když jsem se nevěstě chlubila, jak jsme připravení, říkala, že jí spousta lidí volá a ptá se, jestli nevadí, že doma nic lila nemají, a jí bylo líto, že se tím hosté tak trápí, i když v oznámení to podle mě bylo formulováno jako možnost, nikoliv povinnost. Ve výsledku na sobě půlka lidí měla něco v různých odstínech fialové a půlka ne a ničemu to nevadilo :-)
Odpovědět
My jsme napsali na stránkách (nikoli do pozvánek), že kdo bude chtít, může se s námi sladit do tmavě modré a jejich odstínů.Většina lidí přišla sladěná, protože tmavě modrá sluší hodně lidem a kdo se v tom necítil, přišel si v čem chtěl. Nijak jsme na tom nelpěli a tím, že se nejednalo o jednu jedinou barvu, ale různé odstíny, tak to ani nevypadalo divně nebo kýčovitě. Kamarádka zase vyhlásila pastelové odstíny s tím, že "jejich" barva je lila a fotografka byla z toho nadšená. Ani my družičky jsme nebyly ve stejné barvě, ale zachovaly jsme odstín a fotografka si s tím na fotkách pěkně pohrála. Myslím, že když se nevybere jedna příliš výrazná barva nebo barva, která sluší málokomu (malinová, fuchsiová, oranžová, mentolová apod.) a když se na tom křečovitě nelpí (např. tím, že, se ladí výzdoba a svatebčané), může to vypadat moc hezky. Jen netlačit na pilu a dát lidem vědět, že je v pořádku přijít mimo stanovené barvy. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@makovaapanenka To musel být manžel happy jak dva grepy, že dostal k svátku kravatu, co už nikdy nevezme na sebe :D.
Odpovědět
Profilova fotka
To bych teda chtěla, aby mi někdo říkal, v jaké barvě mám někam přijít. Ty vado ... :-D Už se vidím třeba ve žluté ... :-D No, přeji hodně štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak já jsem ladila jen družičky a svědkyni a myslím, že to stálo za to... Kdybych to chtěla i po jiných hostech, přišlo by mi to takové "na sílu" a překýčované.
Odpovědět
Profilova fotka
ja zas nevidim nic spatneho na tom, kdyz zenich s nevestou vyslovi prani jestli by svatebcane mohli trochu prizpusobit obleceni tomu pro ne vyznamnemu dni. ja osobne si stejne na svatbu vetsinou kupuju saty tak se vzdy ptam do jake barvy bude ladena a snazim se sladit. do oranzove bych nesla, ale da se to doladit i doplnky. u chlapa mi kravata nebo kosile v barve svatby prijde uplne normalni vec. a pokud to zenich s nevestou formuluji tak ze by jim udelalo radost kdyby to tak bylo tak v tom nevidim problem.
Odpovědět
Profilova fotka
@tymothy Nikomu nic diktovat nebudu. Pouze se chci slušně zeptat, jestli by si mohli vzít aspoň doplněk. Mě osobně se sladění do barvy svatby na fotce líbí. Věc názoru ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 my budeme mít svatbu do mint :) Lpět na tom určitě nehodlám. Viděla jsem pár svateb sladěných do této barvy a moc se mi to líbilo.
Odpovědět
@lucieroh je to vaše věc...kamarádka mi po její svatbě děkovala, že jsem byla vnímáva a sladila se do její svatby
Odpovědět
Článek se načítá
@lucieroh Já bych se nikoho na nic neptala, prostě bych napsala, že by se budete ladit do mint a že kdo CHCE, může se sladit s vámi. Když se zeptáš někoho, kdo se v té vaší barvě necítí nebo nic v podobné barvě nemá, tak se na to blbě odpovídá tak, aby člověk snoubence neurazil. ;-)
Odpovědět
Oprostim se od toho, co si o celem tom konceptu "barva svatby" myslim, a pokusim se konstruktivne poradit :-D Na pozvanku bych napsala, ze barva je takova a makova a slusne pozadala, jestli by si hoste nemohli poridit nejaky doplnek v te barve. Zduraznila bych, ze to neni povinne. Mozna bych prihodila i obrazek, protoze treba neni modra jako modra a zvlast chlapi by se treba nemuseli uplne v tech mint a peach apod. barvach orientovat. Jinak ale pocitej s tim, ze pokud mate zrovna tu mint, tak hoste nemuseji byt zrovna nadseni, prece jen to je barva, kterou nosi malokdo (zvlast chlapi) a obcas se blbe shani.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucieroh Shoduji se s názorem, že je důležitý, o jakou barvu se hlavně jedná. Ve žlutý bych třeba nešla ani na pouť. Kamarádka, co mě měla za družičku si vymyslela právě barvu peach a že teda nám její babi ušije šaty... No posuď sama, jak krásná jsem byla... Jako broskev, kdybych si nechala chlupatý nohy... My měli barvu červenou. Podle mýho sluší holkám všech tvarů i barev, takže s ní málokdo má problém a kdo doma nic neměl, ladil aspoň "do barvy" nějakým dostínem růžový, nebo co mu zrovna slušelo. Koneckonců je to fuk, ale moje holky se toho zhostily úžasně ani jsem to nečekala. Do infa k pozvánkám jsem napsala, že barva ta a ta, ale rozhodně to není podmínkou a není to rozkaz. No a tady máš porovnání donucených čupr šatů, ve kterejch se nikdo úplně necejtil a druhá je moje červená, kde mohl mít každý, co chtěl.
Odpovědět
Kyc jak bic ladit lidi do barvy. Prijde mi to silene strojeny. Sladeny zenich a drizicky jsou fajn.
Odpovědět
Souhlasím asi s většinou, že nutit někoho do nějaké barvy asi nebude to pravé ořechové. Napsali jsme vyloženě KDO CHCE může ladit do barvy svatby, která bude např.světle zelená. To nikoho neurazí a každý se zařídí podle sebe.Já bych třeba nenutila ani bružičky, kdybych nějaké měla. Každému nesluší každá barva a nemusí se v ní citit dobře, jenom proto, že JÁ TO CHCI. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
meli jsme namornickou a poprosili jsme vsechny, aby prisli v necem modro-bilo.cervenem :-) Nikdo se nebranil a vsem to sluselo http://www.beremese.cz/blog/mr_falko/...
Odpovědět
@mr_falko u vás to ladění působí hezky a nenásilně. Je to také tím, že jste měli "téma" svatby, nikoli jen barvu.
Odpovědět
Profilova fotka
@androz Já teda nevím, jak šťastné jsou grepy v jakémkoliv počtu, nicméně můj manžel radost měl. Nikdy mu nedávám dárky, o kterých si nemyslím, že by mu udělaly radost, a naštěstí to dokážu odhadnout. A kdo říká, že už si ji nikdy nevezme? ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@mr_falko teda to je krásná svatba, a ta kytka! :-) moc vám to slušelo! já jsem asi úplný mimoň, my nemáme téma svatby a oficiálně vlastně ani barvu :-N oba milujeme tmavě modrou, takže moje kytka bude bílá s tmavě modrými detaily, a dort s hvězdným nebem, takže jsme koupili tmavě modré ubrousky aby to ladilo, a tím to končí :-D jinak budeme mít jen pár přírodních dřevěných dekorací a svíčky. Osobně se mi nelíbí ani když je celá svatba urputně laděná do jedné barvy, natož i se svatebčany, podle mě to vypadá hrozně nuceně a uměle. Ale kdyby mě někdo požádal, abychom se na jejich svatbu sladili do barvy nebo tématu, asi bych s tím neměla problém, pokud by to šlo snadno splnit. Je to nakonec váš den a pokud je někdo pozvaný na vaši svatbu, je to nejspíš rodina či kamarád, a mně osobně by záleželo víc na tom, aby si kamarádka či příbuzný užil svoji svatbu tak jak si přeje, než na tom, jestli mi to v té barvě co nejvíc sluší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@qetinka86 diky moc :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?