Sraz hostů a zdobení aut ve měste

Profilova fotka
Nevěsty, chtěla bych se Vás zeptat na dvě otázky ohledně svatby ve městě. Vždycky jak jsme byli na nějaké svatbě, tak to bylo na vesnici, kde se všichni sešli v domě, tam se došlechtili, nějaká ta scénka a před domem se nazdobili všechny auta.K mamce do bytu se nevlezou všichni hosté a nechci tam mít jen někoho. Ženich přijede s rodiči a babičkou a co jeho a můj zbytek rodiny ? A jak jste řešili sraz aut ve městě, kde je přeplněné parkoviště a kde jste je zdobili ? Mám strach, že se tam ani všechny auta nevlezou a poblíž parkoviště jsou taky přeplněná. Nevím si rady, proto Vás prosím o jakékoliv tipy.
Odpovědět
@veronikaa91 Nejjednoduší bude sraz hostů na místě obřadu..A co se týče zdobení aut,tak to záleží zda pak vůbec pojedou v koloně.Ale my měli prostě ozdobené jen auto nevěsty a ženicha...
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikaa91 Taky jsem z Havířova :-) Jsem poslední z rodiny co bude mít svatbu a všichni přede mnou to vždy nějak udělali. Plné parkoviště se řešilo stáním aut na chodníku nebo podél zaparkovaných aut :-) A dovnitř vždy chodili jen ti nejbližší, ostatní zůstali venku, zdobili se jim auta a chodili za něma svědci s panákama :-)
Odpovědět
U nás se všichni sejdou u mých rodičů,tam se i budu strojit atd. Sice mají menší byt,ale stejně lidi budou pobíhat sem a tam,a budou zdobit auta,takže se nebojím že by se nevešli :-) A naši bydlí v domě hned u silnice,takže auta budou muset stát na kraji silnice,žádný parkoviště tam není.Ale žádný stres,auta i lidi se vždycky někam vejdou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzazidkova U mamky je zrovna takové to úzké parkoviště, kde stojí auta po stranách a to je i v okolních ulicích. No musíme to nějak vyřešit. Buď je tu možnost, že se vyjede od nás, tu je aspoň trochu větší nebo budu mít u sebe jen ty nejbližší, pak přijede ženich a zbytek u kostela. No, více se mi to líbí na vesnici :-( Má to lepší atmosféru. Jak to budeš řešit ty ?
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 a kolik máte lidí ? Asi to vidím tak, že se většina sejde u kostela a každý si auto ozdobí sám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych vyjela od Vás, mě by bylo líto, kdyby se nezdobila auta a nejela kolona :-) No my díky bohu bydlíme v paneláku u lesa, kde všude okolo je už jen les a zepředu vede jen cestička z hlavní cesty, takže je tu menší parkoviště a skoro žádný provoz. Auta tu parkují vodorovně a my se postavíme za ně. Já bych ale ani nechtěla aby šli všichni ke mě nahoru:-D chci tu jen mamču, ženicha a svědky :-D zbytek lidí mi pak venku udělá uličku, a jak vyjdu tak budou tleskat a uvidí mě vlastně poprvé, tak kdyby šli nahoru by to už nebylo ani ono :-D
Odpovědět
@veronikaa91 Budem mít kolem 25 lidí...Ono se dá říct ať si každý ozdobí auto sám a že se sejdete až na místě obřadu,ale nebylo by škoda připravit se o tu svatební troubící kolonu,na kterou všichni kolemjdoucí koukají? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 já vím, taky se mi to líbí, ale na tom parkovišti to asi fakt jinak nepůjde, tam je i tak přeplněno. Navíc z kostela na hostinu můžeme troubit. Ještě to musíme nějak vymyslet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?