Sladění světka a tatínka stejná kravata

Ahojky děvčátka, mám jeden dotázek, přemýšlím nad tím zda nebude vypadat hloupě dát mému tatínkovy, ženichovo svědkovi ,švagrovi stejnou kravatu. A malým dětem budˇ motýlka nebo kravatu ve stejné barvě. Máte někdo fotky. :-) :-) děkuji
Odpovědět
@marti83 Já bych spíš nechala každého sladit se svou partnerkou...
Odpovědět
Marti, ja myslim, ze to vypadat hloupe bude. Deti sladit muzes, ale muz by mel opravdu ladit jen se svou partnekou. Nebo partnerem. Ale tohle asi nebude tento pripad.;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, a co dát manželovi regatu a svědkovi a tatínkovi kravatu? U nás na eshopu najdete spoustu regat a kravat, které k sobě jdou, vč. chlapeckých. Také je možnost dát ženichovi třeba sytější a ostatním světlejší. Kdybyste potřebovala poradit, klidně napište. ;-)
Odpovědět
@marti83 Nechala bych je, ať se každý sladí se svou partnerkou, ono to pak vypadá i na fotkách líp a přirozeněji, než když mají chlapi všichni stejnou kravatu... Taky proč? Oni nepatří k sobě, takže není důvod je ladit do stejných barev.
Odpovědět
Manžel mel oblek s kravatou v černé barvě s lesk kým proužkem a svědkum - oba chlapi a tatinkovi jsme koupili kravatu v barvě svatby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?