Šaty maminek na svatbě

Ráda bych se zeptala, případně prosím o reakce. Řeším šaty maminek, své i přítelovi. Má maminka zatím šaty nemá, ale přítelova maminka si pořídila šaty v barvě champagne s cca centimetr zlatými proužky (bohužel jsem je neviděla a neuvidím je do svatby, takže pouze z vyprávění), mé šaty jsou též v barvě champagne. Je to vhodné, aby byla barva stejná? Zároveň, pokud je to faux pas, do jaké barvy ladit barvy šat své maminky, do stejné případně do nějaké jemné (růžová, fialková)?
Odpovědět
Myslím že je to super, moje mamka bude mít taky bílé šaty. Nevím proč by nemohla mít šaty bílé nebo champagne, když nebudou dlouhý..Mamka bude mít bílé šaty po kolena. Všichni ví kdo se vdává..
Odpovědět
Profilova fotka
Pro představu foto šatů našich mamin. Na fotce vypadají šaty tchýně hodně světlé, ale nevadí mi to. Nevadilo by mi to ani u hostů, pokud by nebyly na zem a s vlečkou :-) ;-) . Dokud je poznat nevěsta, tak to je pro mne v pohodě.... Ale na druhou stranu chápu, že to někomu může vadit. Záleží jen na Vašem pocitu :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Oblečení rodičů bych vůbec neresila, ať se obléknou podle svého ne? :)
Odpovědět
Jediné nevhodné mi přijdou dlouhé bílé šaty, což (doufám) naše ani vaše maminky neplánují. Naopak kratší ve světlých odstínech mi přijdou pěkné a na svatbu potomka vhodné.
Odpovědět
Profilova fotka
Mne se libi saty dlouhy,ale kratky jsou taky pekny a kazdymu slsi neco jinyho:) BARVY klidne pastelovy i champagne pokud nejsou dlouhy. Co se mi nelibi jsou jen cerny, to mi prijde takovy smutny 8-)
Odpovědět
Myslím, že hostky, tím spíše ty exponované, by se měly bilych a sampan odstínů vyvarovat, a to i kdyby sly v kalhotech. Nejde o to, že by si je někdo pletl s nevěstou, ale ze nevěsta by mela mezi ostatními proste zářit. Nejvíce to pak sviti na fotkách. Tchyně o metr dal a v bilem. Proc proboha?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?