Rozvedení budoucí tchán s tchýní

Ahoj všem ! Moji budoucí tchánovci jsou rozvedení a já jsem začala řešit, jak v takovém případě uspořádat sezení na svatební hostině. Úplně spolu nekomunikují, pozdraví se a to je všechno. Tchýně je tedy víc upovídaná a vystupuje tak "jako že ona s tím nemá problém" , ale tchán se jakékoliv diskuzi s ní raději vyhýbá. Jestli jste některá už řešila, můžete mi prosím napsat, jak jste to elegantně uspořádali ? Chtěla bych, aby se na naší svatbě i oni cítili oba dobře a uvolněně, ale zároveň bych jim ráda ponechala vážnost rodičů ženicha i co se uspořádání na hostině týče.... Předem moc díky za vaše názory !! ;-)
Odpovědět
seděli jsme v čele i se svědky tak, že manželovi rodiče byli rozděleni právě svědkem :)
Odpovědět
Tak unas to bude nakonec bez toho reseni kdo kde. Partnerova matka radeji svatbu bojkotuje. Ale taky jsem mela v planu je oddelit svedkem. Nemyslim, ze je to spatny napad. Oba budou v cele s vami a zaroven odsebe. ;)
Odpovědět
super, moc díky !! ;-)
Odpovědět
My seděli v celé se svědky. Rodiče pak každý se svým partnerem na krajích Ucka u nás.
Odpovědět
Profilova fotka
Řekněto to i svému fotografovi aby se vám nestalo jako minule mě, že jsem je nutila dát si pusu..:-)
Odpovědět
@petra_sebestova :-D díky !!
Odpovědět
Profilova fotka
Mno, u nás to samé v bledě modrým, akorát, že jsou to naši! Rozvod před čtyřmi lety, mamka podruhé vdaná (rozváděla se prakticky kvůli svatbě) a přesně její slova: Já s tim nemam problém (jak by taky jo, žejo) Taťka sám, citově zhrzenej. A nechal se slyšet (ještě ne přede mnou, asi se bojí mojí reakce), že se zúčastní jenom obřadu, a pak pojede domu. Takže já jsem na prášky!!! Vždycky jsem byla spíš na jeho straně, tatínkova holčička, a tohle beru jako totální zradu!! Mam sto chutí mu říct, aby teda nechodil vůbec. Několik let si plánuju svatební tanec s otcem, že to bude pecka (je taneční mistr) a nakonec zůstanu sedět, protože jeho nikdo nemůže nahradit. A mam pocit, že kvůli tomu, že on nepřemůže svoje ego, půjde celá svatba do kelu, protože i když tam bude na půlku, nebo vůbec nebude, tak vždycky nade mnou bude temnej stín, že nemam na svatbě tátu.
Odpovědět
Naši jsou taky rozvedení, takže tohle taky musím pořešit. Táta má další manželku, ale máma partnera nemá. Přesto to nehodlám nějak lámat přes koleno a nechávat je vedle sebe sedět jen samy dva. Přijde mi to taky hloupý vůči jeho manželce, se kterou jsou už 18 let. Takže pro ten den bude mámin partner můj bratr, který bude sedět vedle mě, potom máma, táta a nakonec jeho manželka. Budu je mít v čele oba, ale budou tam každý mít svého partnera. @skeblaa: nešlo by, aby to u tebe pořešit nějak podobně? Mít vedle sebe oba rodiče, maminka by měla vedle sebe svého manžela a tatínek nějakou partnerku, ať už se kterou je, nebo sestru, kamarádku, ...?
Odpovědět
@serehe Co mezi ně posadit přítelovu babičku s dědou( pokud je má), takhle by byli trochu od sebe a nemuselo by jim být nepříjemně.
Odpovědět
Profilova fotka
@kajkaz takhle jsem taky uvažovala, spárovala jsem ho se svojí svědkyní, kterou zná a jsou v podobným věku. Jenže se obávám, že se zabejčil (jeho obvyklá reakce) a i tak se rozhodl se hostiny a zbytku svatby vůbec nezúčastnit. Byla jsem ochotná nepozvat mamky manžela, jenže to by taťka opravdu musel být celý den s mamkou, takhle s tou svědkyní mi to připadá jako nejideálnější řešení, mamka někoho, on někoho, vůbec by se nemuseli navzájem registrovat, ale když nepovolí... pokaždý, když si představim tuhle situaci do důsledku, tak řvu jak malá a nejradši bych všechno zrušila, než se dívat na prázdný místo vedle sebe
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe Mně napadlo posadit je vedle sebe, ale do rohu stolu (stůl do U, kde v čele je šest míst, ženich - nevěsta, po každý straně rodičovskej pár), ale přes roh posadit toho partnera a naproti němu toho druhého partnera, tzn každej z rodičů by měl před sebou svojí polovičku. Ale vlastně nevim, jestli Vaši tchánovci polovičky mají...
Odpovědět
@skeblaa no, tchán ano, tchýně ne. Ale docela zajímavé řešení, díky ! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?